Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Čaputová vzala k moři dcery a cizího muže. Krize s „frajerem“ pokračuje?

Autor: blv - 
3. srpna 2019
12:35

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová (46) si v těchto dnech užívá dovolené, stejně jako české politické špičky. Na ostrov ve Středozemním moři si zaletěla komerčním letem, vedle dvou dcer s sebou vzala i jednoho muže. Není to ale její partner Peter Konečný, se kterým po zvolení prochází těžkým obdobím, jak sama řekla. Jde o člena ochranky, bez kterého se neobejde ani na dovolené. Upozornil na to slovenský web Šarm.

Čaputová nechala vládní speciál v hangáru a vyrazila na dovolenou běžnou leteckou linkou. Společnost jí dělají její dvě dcery - Lea (18) a Emma (15). Jak píše Šarm, čtveřici doplňuje jeden muž z ochranky. Bez něj by to totiž nešlo.

Kdysi bez ochranky nevycházela ani politička Magda Vášáryová, která má pro dohled pádné vysvětlení: „Ústavní činitelé se zásadně nesmí pohybovat bez ochranky od smutné události z února 1986, kdy byl spáchán atentát na švédského předsedu vlády Olafa Palmeho (†59). Vrah ho zastřelil cestou z kina.“

Čaputová je velice aktivní na sociálních sítích, především na instagramu, kde sdílí fotografie snad ze všech svých akcí. Tentokrát je ale všude ticho po pěšině. A opět za tím zřejmě budou bezpečnostní důvody. Ani kancelář prezidentky nebyla přílliš sdílná. „Paní prezidentka stráví dovolenou se svými dcerami na ostrově ve Středozemním moři,“ řekl její mluvčí Martin Strižinec.

Ochranka v plavkách?

Takových ostrovů je asi 4 300. Takže z toho se dá odvodit jenom to, že prezidentka necestovala nikam daleko a chce si volno užít jako každý člověk - v soukromí a s rodinou. Pokud se nějaké fotografie objeví, bude to až po jejím návratu.

Špatně se určitě nebude mít ani tajemný muž z ochranky. „Umím si představit, že bude sedět někde na pláži v plavkách, vždyť i jemu tam bude teplo,“ uvedla Vášáryová.

ccir ( 4. srpna 2019 20:57 )

Nediktuj ty len našej prezidentke ako sa má chovať. Podľa toho čo píšeš chovanie chýba tebe.

ccir ( 4. srpna 2019 20:55 )

Staraj sa ti len o seba a nemudruj čo by mala robiť slovenská prezidentka!

julianaa ( 4. srpna 2019 20:08 )

Kdyby se u nás chovala slušně, tak by snad nikoho netrápila.

ki33 ( 4. srpna 2019 12:50 )

Čaputová ať kouká vzít hákem slovenské osady. Týrání je tam neuvěřítelné. Tak at se ženská vyznamená aspoň tímhle. Jsem na ni zvědavá. Ale serou na to Slováci, ani ti s tím nic nedělají.

ccir ( 4. srpna 2019 12:10 )

Závisť, všakže!!! Čecháčik - prázdne nafúkané mikroténové vrecúško ...

Zobrazit celou diskusi