Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Monika Babišová si užívá na Krétě: Objetí a polibky na dovolené s premiérem

Autor: kal - 
5. srpna 2019
13:10

Premiér Andrej Babiš (ANO) má přes rok na povel celou vládu, ale když jde o dovolenou, zavelí paní premiérová. Monika Babišová pro letošek vybrala rodině idylku na řeckém ostrově Kréta, kde aktuálně panují teploty kolem 30 °C. A zatímco si šéf kabinetu dopřává oddych i od sociálních sítí, Monika se na svém instagramu podělila o pár momentů včetně vzkazu, který Blesk Zprávy rozklíčovaly.

V sobotu Monika Babišová ukázala výhled na pláž s lehátky, v neděli přidala víc. Vyfotila například srdce v písku s nápisem Crete, tedy Kréta. Ale ukázala i vlastní fotku s mořem v pozadí, kterou doplnila zkratkou xoxo. I tento vzkaz je – podobně jako srdce – plný lásky. Výklad zkratky je totiž „objímám a líbám“. Jde o vyjádření lásky či dobrého přátelství na konci vzkazu, polibky tu zastupují křížky a objetí kolečka.

Monika Babišová připojila i sérii fotek, jak s premiérem dovádí ve vlnách.

„Do Řecka historicky jezdíme nejvíc. Máme to tam rádi, lidé jsou příjemní, strava je dobrá, moře a všechno. Jezdili jsme na Eloundu a teď jedeme do nového místa blízko Heraklionu,“ upřesnil před odletem premiér Babiš. Pochlubil se také, že do plavek zhubl devět kilo.

Český premiér má v Řecku kompletní rodinu ze svého druhého manželství – kromě Moniky je tu i dcera Vivien (19) a syn Frederik. I pobyt u moře Babiš plánoval trávit pracovně. Dodejme ještě to, že Krétou v polovině týdne otřáslo zemětřesení, výrazné škody ale nenapáchalo. Blesk Zprávy už dříve zmapovaly cestovatelské plány dalších členů vlády.

anonym0I ( 5. srpna 2019 20:47 )

JE TO FAJN SI PSÁT SAMA SE SEBOU. UŽ I PSA JSEM SI OTRAVILA

sukin-sa-vracia ( 5. srpna 2019 19:47 )

Hele a ty jseš co za kreténa???? Takové hovadiny už jsem dlouho nečetl

anonym0I ( 5. srpna 2019 18:38 )

Jsem postižená šlápota a skřet 👿

20tina12 ( 5. srpna 2019 17:43 )

Ať si užívají, on je stále v práci... 🍀🍀🍀

sassanka5522 ( 5. srpna 2019 17:37 )

neviem prečo,ale Monika je typická česká selka a ešte keď otvorí ústa..no koniec...môže mať na sebe aj implantáty Cartier alebo Chanel...IQ nepus­tí..bo­huži­aľ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa