Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rusové se rvali v letadle cestou z dovolené. Melu odstartovala hádka o místo

Autor: blv - 
3. srpna 2019
16:10

„Fackovačka“ jak z komedií Slunce, seno se odehrála na palubě letadla, které mířilo z Turecka do Jekatěrinburku. Opilí Rusové se zřejmě nedokázali dohodnout, kde kdo sedí. Křehkým letuškám se mezi bandu rváčů moc nechtělo, ale nakonec jim nezbylo nic jiného. Turecko je pro Rusy oblíbenou destinací.

Začalo to zřejmě zcela nevinně, když letadlo bylo ještě na zemi a cestující se usazovali. Jedna z turistek své údajné právo na místo začala začala řešit „ručně“. Muži, který jevil zájem o stejnou sedačku, prostě jednu „ubalila“. Ten ale zapomněl, že ženu ani květinou neuhodíš, a ránu jí vrátil.

V ten moment se do sporu vložil partner ženy a začala mela. Do rvačky se totiž vložili i ostatní cestující, kteří se snažili obě strany konfliktu od sebe oddělit. Další z turistů celý incident natočil na mobil a záběry se vzápětí objevily na ruském zpravodajském portálu E1.ru. 

Video  Rvačka v letadle z Turecka do Ruska  - youtube/e1.ru
Video se připravuje ...

Situaci zklidnily až letušky, které se z počátku do akce moc nehrnuly. Nakonec ale nechaly povedenou trojici z letounu vyvést. Spoj leteckého dopravce Turkish Airlines z Istanbulu do Jekatěrinburku nakonec odletěl s menším zpožděním. 

Ruská média v této souvislosti připomínají incident z letošního června, kdy se opilí Rusové poprali přímo za letu stroje společnosti Ryanair, který je dopravoval z Kanárských ostrovů. Důvodem bylo, že jedna z cestujících šla po kabině bosky. Opilý muž udělal pár narážek na její nohy, to se nelíbilo partnerovi dívky a svůj nesouhlas dal najevo ránou pěstí.