Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Merkelová popíjí víno a leze po horách v Tyrolsku. Zbaví ji dovolená třesu?

Autor: ČTK, for - 
2. srpna 2019
08:00

Angela Merkelová vyrazila na dovolenou a už je jasné, jak bude její odpočinek vypadat. Fotografové zachytili německou kancléřku s jejím manželem Joachimem Sauerem v Jižním Tyrolsku. Večer byl pro jednu nejmocnějších žen v Evropě ve znamení romantiky v útulné restauraci, kde si s chotěm dopřávala i sklenku červeného vína. Není to poprvé, co se kancelářka v podobné lokalitě objevila, letos si užívá volno v horské vesnici a údolí Val Venosta. Pomůže ženě odpočinek od posledních záchvatů třesu, které u lidí vyvolaly obavy? Na fotografiích čile leze po horách.

Německá kancléřka Angela Merkelová konečně odpočívá a to po boku svého manžela Joachima. V Jižním Tyrolsku ji nachytali fotografové, jak se v horské vesnici a údolí Val Venosta prochází po centru. Na večer prý se svým chotěm popíjela červené vína.

Podle fotografií se nebála kancléřka dát si do těla. Na hoře Solda si s manželem užívala pěší túru. 

Na hoře Solda v Tyrolsku se něměcká kancléřka odhodlala i na túru Na hoře Solda v Tyrolsku se něměcká kancléřka odhodlala i na túru | Profimedia

Jižní Tyrolsko nenavštívila nejmocnější žena v Evropě poprvé. Spolu s ní si ve stejné destinaci užívá prázdniny i hlava státu z Německa Frank-Walter Steinmeier, který je v blízkosti Bolzana.

Pomůže dovolená od třesu?

Letos si podle některých expertů Merkelová odpočinek rozhodně zaslouží a podle pesimisticky vypadajících videí, kde se německá kancléřka třese, jej i nutně potřebuje.

Video  Další třas kancléřky Merkelové  - Reuters
Video se připravuje ...

V posledních týdnech se množila videa i snímky, které německou kancléřku zachycovali s třesoucím se tělem a s náznaky únavy. Za tři týdny k tomu došlo třikrát, což vyvolalo obavy o Merkelové zdraví. Poprvé ji třes postihl v půlce června, když se poznávala s novým ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. Trval skoro minutu.

Další třes ji postihl na konci června před odletem na summit států G20, když byla v prezidentském sídle v Bellevue přítomna uvedení nové ministryně spravedlnosti. 

 

TuristavCR ( 2. srpna 2019 17:29 )

Postarejte se o svého premiéra Babise a super inteligentního prezidenta Zemana. Jsou to zločinci, podvodníci a největší lháři v ČR. Oba jsou pro Českou hanbu! Merkelova neudělala nic špatného! Pomohla lidem. V každém národě i tady v České republice jsou zločinci ... viz Babis a Zeman !!!
Děkuju!

sestra ( 2. srpna 2019 15:48 )

Anonym asi jezdi rad v protismeru.

sestra ( 2. srpna 2019 15:46 )

vzdyt i ta policie je proti privandrovalcum.

hasan evina ( 2. srpna 2019 12:56 )

ELLSA, bingoooo

hasan evina ( 2. srpna 2019 12:47 )

No a už tu máme ďalší prípad, v Stuttgarte dopichal mečom na ulici Sýrsky migrant 35-ročného Nemca,prišiel do Nemecka v roku 2015 a bol žiadateľom o azyl.Za tieto 4 roky bol už polícii velice dobre známy,pretože mal na krku vykrádačky obchodov, ničenie cudzieho majetku, atď. Ja sa len pýtam, prečo nebol z Nemecka odteraz vyhostený???

Zobrazit celou diskusi