Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Záhada, nebo nelegální potraty? Ve 132 vesnicích se za tři měsíce nenarodila ani jedna holčička

Autor: tva - 
23. července 2019
21:20

V indické provincii Uttarkashi, která čítá na 132 obcí, se za poslední tři měsíce narodilo celkem 216 dětí. Na tom by samo o sobě nebylo nic zarážejícího. Ovšem jen do té chvíle, kdy se podíváme na jejich pohlaví. Není mezi nimi jediná dívka! S prapodivným jevem si začínají lámat hlavu už i místní úřady.

Doktor Ashisch Chauhan z oblastního úřadu k tomu říká: „Moniturujeme celou provincii, abychom zjistili, co k takovému nepoměru v pohlavích novorozenců vede. Pracujeme na podrobné studii, která by měla odhalit jeho příčinu.“

Kalpana Thakurová, sociální pracovnice působící v oblasti, médiím sdělila, že neregistrují žádný problém související s ženskou porodností. Jediné možné vysvětlení tak vidí v nelegálních potratech, které v Indii často probíhají. Nezřídka k nim dochází právě ve chvíli, kdy se rodiče dozví pohlaví svého nastávajícího potomka. „Úmyslné přerušení těhotenství je jediná myslitelná příčina, něco takového opravdu nemůže být náhoda,“ uvedla Thakurová.

alter012 ( 24. července 2019 11:45 )

Keď sa rodia iba chlapci , tak potom sa po okolí potulujú iba tučné vyžraté tigre . Inak sa to nedá vysvetliť . Aj "bojleri " sa liahnu 1:1 , ale dospelosti sa dožijú iba sliepky .....a kohúty sa nejako stratia , vyparia sa . Tu je to opačne , dievča nemá cenu ....

Taurus70 ( 24. července 2019 07:16 )

Krok spravnym smerem👍👍

prycsnima ( 23. července 2019 23:58 )

Měli by pouzivat antikoncepci. A problém by byl vyřešen. Stejně nemají tolik záchodů pro všechny.

Ostrava ( 23. července 2019 21:50 )

Blbost chlapců, že prvorozený má být syn, vyplývá z historické zvyklosti. Do ženy nevpravíte jiné semeno, než máte. Takže se rodí jak děvčátka, tak chlapci. Primitivní národy, kterým říkám černosi, prostě ještě nedospěli. Samozřejmě si myslím, že ženy úmyslně podstoupili potrat, aby vyhověli právě těm primitivním mužům.

Zobrazit celou diskusi