Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dceru Obamy nachytali se sklenkou drahého vína. Nezletilá si užívala u bazénu

Autor: Darina Jíchová - 
18. února 2019
11:10

Malia Obamová (20), starší dcera exprezidenta Baracka Obamy, se třemi kamarádkami vyrazila do Miami. Dívky si společně užívaly u moře i u bazénu. V luxusním letovisku, kam rádi jezdí také Kardashianovi nebo Britney Spearsová, si Obamová dopřávala kvalitní růžové víno. I když jí ještě nebylo 21, jak požadují americké zákony. Cena jedné láhve vyjde v přepočtu na 1826 korun, na prohřešek upozornil deník Daily Mail.

Bývalá první dcera nevypadala na to, že by ji trápila studentská půjčka, nebo zákon, podle kterého smějí pít Američané alkohol až po dosažení 21 let. S kamarádkami si užívala jak krásného počasí, tak drahého vína. Obamová oslaví jednadvacetiny až v červenci.

Obamová vyrazila i na pláž

Obamová a její kamarádky strávily den popíjením a opalováním u bazénu. Dívky byly samý úsměv. Teplota se v Miami pohybovala kolem 27 stupňů, tepla a sluníčka Obamová a její společnice plně využily.

Divoký víkend Maliy Obamové (20), s kamarádkami vyrazila do Miami. U bazénu popíjela alkohol, vyrazila i na pláž, (16.-17.02.2019). Divoký víkend Maliy Obamové (20), s kamarádkami vyrazila do Miami. U bazénu popíjela alkohol, vyrazila i na pláž, (16.-17.02.2019). | Profimedia.cz

Narozdíl od jiných amerických vysokoškálů, kteří se kvůli drahému školnému často zadluží, Obamovou otázka peněz zřejmě netíží. Růžové víno ze sklepů Château D'Esclans vyjde až na 1826 korun, noc v pětihvězdičkovém hotelu na téměř 23 tisíc korun.

Holky se odvázaly, přítel chyběl

Čtveřice v Miami oslavovala Den prezidentů, který připadá na třetí pondělí v únoru. Novináři poukázali na to, že Obamovou výjimečně nedoprovázel její britský přítel a spolužák z Harwardu Rory Farquharson. Obamová na podzim začala druhý ročník studia na univerzitě, dámská jízda s kamarádkami byla evidentně příjemným zpestřením studia.

Otázkou je, co její rodiče, exprezident Obama a bývalá první dáma Michelle Obamová, řeknou na fakt, že jako nezletilá pila alkohol.

zdenekksamohonka ( 18. února 2019 21:57 )

No a co? Čmoudky chlastají od šesti let a v desti letech rodí mláďata.

pupak ( 18. února 2019 18:44 )

Měli v roce 1989 komunisty pozavírat. A teprve teď někdy pomalu pouštět.

exekutor ( 18. února 2019 12:32 )

Fuj to je opice

Zobrazit celou diskusi