Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hvězda přes palubu: Zpěváka ze Superstar hledají po pádu z výletní lodi. Skočil?

Autor: simao - 
9. září 2018
17:23

Z výletní lodi u pobřeží Kanady hlásí cestujícího přes palubu. Stát se jím prý měl německý zpěvák Daniel Küblböck (33), účastník Superstar i tamní taneční soutěže. Objevilo se však i podezření, že zpěvák skočil do oceánu záměrně.

K incidentu došlo při plavbě společnosti AIDAluna. Ta nejprve potvrdila 33letého muže přes palubu, deník Bild poté informoval o tom, že pohřešovaným má být právě zpěvák Daniel Küblböck (33).

Existuje důvod domnívat se, že muž z lodi vyskočil, řekl mluvčí společnosti agentuře DPA. „To je náš odhad,“ dodal. Do oblasti plavby tak vyrazili kanadští záchranáři a pobřežní stráž. Der Spiegel uvádí, že zpěvák mohl dle jednoho ze svědků vyskočit z paluby číslo pět.

Moře o teplotě 10,5 stupně

Výletní loď mířila z Hamburku přes kanadský Newfoundland do New Yorku. Po ohlášeném muži přes palubu se na místo tragédie vrátila zpět, zpěváka však posádka nenašla. K vypadnutí cestujícího z lodi mělo dojít v oblasti Labradorského moře. To má přitom momentálně v této části pouhých 10,5 stupně Celsia, upozornil express.de.

„V současné době probíhá intenzivní pátrání po pohřešované osobě v mořské oblasti mimo kanadské pobřežní vody v úzké spolupráci s pobřežní hlídkou. Výletní loď AIDAluna byla na cestě do Newfoundlandu, když člověk vyskočil přes palubu 9. září 2018 v ranních hodinách místního času,“ uvedla v prohlášení společnost provozující loď na této trase. 

Otec zpěváka: Držím se naděje

Prohledání kajut potvrdilo, že jde právě o německého zpěváka. „Kapitán a posádka společnosti AIDAluna okamžitě přijali veškerá nezbytná záchranná opatření v těsné koordinaci s místními příslušnými orgány. Byla také provedena kontrola kajut, která potvrdila chybějícího hosta. Chybějící osobou je Daniel Kaiser-Küblböck. Loď byla zastavena, což bylo preventivní opatření, a vrátila se na místo,“ vzkázala do Německa společnost.  

Zpěvákovi blízcí tam trnou strachy a okolnosti jim příliš důvodů k optimismu nedávají. „Teď se držím jen naděje, že nějak bude všechno v pořádku,“ hlesl v reakci pro Bild zpěvákův zdrcený otec.

Problémy se vztahy?

Küblböck se účastnil Německo hledá Superstar v ročníku 2002 / 2003 a skončil třetí. V roce 2014 se pokusil neúspěšně probojovat na soutěž Eurovize do Kodaně, v roce 2015 se představil v soutěži Let′s Dance, vypočítává Der Spiegel. 

Zpěvák žil v poslední době střídavě v Berlíně a na Palma de Mallorca. Účastník německé Superstar se přitom netajil svou bisexualitou, ale i problémy s dlouhodobými vztahy. „Nejsem vůbec schopný vztahů, myslím, že jsem velký egoista, a to se nezapadá do vztahu,“ řekl v roce 2013 RTL.

yokky ( 10. září 2018 03:08 )

labrador a zraloci hahaha😝😝😝😝😝😝😝

dedeha ( 9. září 2018 23:30 )

V mori o teplote 10,5°C žraloci veľmi nebudú.

Pohybovenadany ( 9. září 2018 18:21 )

 To si na něm žraloci pochutnaji ...na hňupovi

Zobrazit celou diskusi