Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena, která se vrhla z výletní lodi, podstoupila pár týdnů před smrtí hypnózu: "Změnilo mi to život," napsala

17. dubna 2018
18:30

Zpráva o ženě, která se vrhla přes zábradlí výletní lodi do vln oceánu, šokovala svět. Australanka Natasha Schofield (†47) podle svědků spáchala sebevraždu, její zoufalý manžel se ji ještě snažil zachránit, ale marně. Žena podle všeho podstoupila před pár týdny hypnózu, kterou si na sociálních sítích velmi chválila. Tvrdila, že jí změnila život...

Natasha se minulý týden měla zcela náhle vrhnout přes zábradlí lodi. Její manžel se ji ještě pokoušel chytit za nohy, zachránit ji se mu ale nepodařilo. Žena je považována za mrtvou, její tělo se ovšem nepodařilo najít.

Nyní vyšlo najevo, že před nějakou dobou absolvovala hypnózu u terapeutky. Na sociálních sítích ji vychvalovala, tvrdila dokonce, že jí zcela změnila život. "Jsem klidnější, mé myšlenky jsou jasnější a je snazší udržet pozornost," napsala. "Každému, kdo uvažuje o schůzce, udělejte to, je úžasná a může být odpovědí, kterou hledáte."

Její přátelé absolutně nechápou, co se stalo, proč Natasha skočila. "Nikdy by vědomě neublížila svému manželovi a dětem. To, co se na té lodi stalo, je přesným opakem toho, jaká ona byla," uvedl jeden z blízkých přátel. "Patrně se dostala do velmi temného stavu mysli. Muselo to být rychlé."

Natashin manžel se mu měl svěřit, že se Natasha poslední den chovala divně, jako by nebyla sama sebou. Terapeutka, která hypnózu provedla, se k věci odmítla vyjádřit, protože ji váže lékařské tajemství.

villon ( 17. dubna 2018 23:11 )

Jó terapeuti, to je něco...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání