Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tátu (†35) při kempování střelili do hlavy. U popravy byly dvě malé dcery

Autor: jer - 
28. června 2018
21:25

Měla to být idylická dovolená, skončila ale hororově. Tristan Beaudette (35) si vyrazil užívat volna se svými dvěma dcerami (2 a 4). Muže ale někdo zastřelil, podle kanceláře koronera zemřel Beaudette po průstřelu hlavy. Nikdo další zraněn nebyl, pro rodinu je to ale stejně nepopsatelná rána. O případu informoval web televize ABC News.

K vraždě došlo minulý pátek zhruba v 4:45 místního času ve státním parku Malibu Creek v jižní Kalifornii. Víc informací kancelář koronera neuvedla.

Podle vyšetřovatelů byl Beaudette v době vraždy se svými dvěma dcerami ve věku 2 a 4 let. Jeho žena se zbytkem rodiny nekempovala, protože se připravovala na zkoušky.

Zemřel štědrý manžel a skvělý partner

„Smutek a trauma, jaké tato ztráta způsobila naší rodině, je nepopsatelné,“ napsala rodina Beaudettova v prohlášení. „Vzal si lásku ze střední, Tristan byl podporující a štědrý manžel a skvělý partner v každém smyslu. Jeho nesobecká oddanost k vlastním dětem přišla přirozeně, Tristan si užíval všechny aspekty otcovství,“ uvedla rodina.

„Tristan byl uznávaný svými přáteli i rodinou. Vědec, co miloval vaření a pivo. Byl nejšťastnější v přírodě. Při každé příležitosti se věnoval turistice, cyklistice, snowboardingu a kempování s rodinou,“ uvedla rodina dále v prohlášení.

Taurus70 ( 29. června 2018 11:49 )

 Tomik 007 psychiatr uz ceka,mel by jste se vratit z vychazky jinak budete mit zase problem jako minule😂😂😂

rezacek ( 29. června 2018 11:07 )

No, holky mají zážitek na celý život. Tohle by v pionýráku nezažily .

crush ( 29. června 2018 10:25 )

Z Ameroky len muziku, iné nebrať!!!!

pajato73 ( 29. června 2018 08:50 )

no jestli melö zivotni pojistku a jeho zena se ohlidla nekde jinde... to tak u nich byva casto...

Zobrazit celou diskusi