Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Turista (†26) byl ubodán na chorvatské pláži. Všude byla krev, říká svědek

Britský turista byl ubodán na chorvatské pláži.
Britský turista byl ubodán na chorvatské pláži.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
27. června 2018
17:41

Tragicky skončila pro britského turistu (†26) pařba v chorvatském klubu Kalypso na vyhledávané pláži Zrće. Dostal se do potyčky se skupinou lidí, ze které už nevyšel živý. Jeden z nich ho ubodal. Podle svědků, kteří viděli místo činu, byla všude krev.

Další dva turisté byli zraněni. Jeden z nich vážně. Leží v nemocnici, kde bojuje o život. Tančící návštěvníci klubu, kde se konala akce v rámci Hideout Festivalu, se o tragédii dozvěděli mezi půl šestou a šestou hodinou ranní.

DJ Sonny Fodera přestal hrát a řekl všem přítomným, ať opustí klub, protože došlo k velmi vážnému incidentu. Cirian Kelly (19) z Dublinu řekl webu The Sun, že viděl zakrváceného muže na zemi. Dalšímu tekla krev ze zad.

Během sekund byla kolem muže na zemi skupina lidí, ale měl jsem na něj dobrý výhled. Bylo tam velmi rušno a všichni byli v šoku,“ řekl Kelly webu. „Všude byla spousta krve. Všechno se stalo před restaurací rychlého občerstvení, takže tam byla spousta svědků,“ řekl další svědek Vecernji Listu.

Po incidentu, kterého se účastnila skupina mužů na pláži Zrće toto ráno, přišel muž tragicky o život. Další zůstává v nemocnici,“ řekl mluvčí Hideout Festivalu. Policie se aktuálně případem zabývá a vyslýchá všechny svědky, kteří u bitky byli.

VIDEO: V Tatrách našli lidské pozůstatky, jde o turistu z Česka?

dragondra ( 27. června 2018 18:14 )

Tyhle pařmeny z Anglie jsou pro turistická centra noční můra. Holt tady jeden domachroval.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání