Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Skandál na dovolené v Chorvatsku: Ženu znásilnili v hotelovém pokoji vedle manžela!

Polku znásilnili na dovolené v Chorvatsku! (Ilustrační foto)
Polku znásilnili na dovolené v Chorvatsku! (Ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: sch - 
2. října 2013
20:19

Není zážitek jako zážitek! Na dovolenou v Chorvatsku nezapomene čtyřicetiletá žena, ani její manžel! Do hotelového pokoje přišel v noci neznámý muž a Polku znásilnil! Přímo vedle jejího manžela!

Lidé na dovolené jezdí za odpočinkem, exotikou, sluncem, mořem i zážitky. A právě asi jenom zážitek, a poměrně pekelný, si z chorvatské Makarské riviéry odváží čtyřicetiletá Polka se svým manželem.

Byl to večer jako každý jiný. Navečeřeli se, popili alkohol a unavení si šli lehnout do svého pokoje. V noci ale ženu vzbudily dotyky. Jenže když otevřela oči, nestačila se divit. Neosahával jí její manžel, ale cizí muž!

Znásilnil a utekl

Polce zakryl ústa, aby nemohla křičet a nevzbudila manžela, který ležel přímo vedle ní a spal. Během chvilky ženu znásilnil a pak z pokoje utekl! Vyděšené turistka se sice snažila vzbudit manžela, ale to se jí nepovedlo. Vše mu řekla až u snídaně!

Manžela nadrogovali

Manželé ihned zavolali policii, která se případem začala zabývat. Mimo jiné zjistila, že dveře hotelového pokoje, kde k incidentu došlo, poškozené nebyly, z čehož vyplývá, že násilník vlezl do pokoje oknem. Navíc našli v manželově pití omamné látky, což vysvětluje to, proč se ho Polce nepodařilo probudit!

wimr ( 3. října 2013 06:51 )

jeho manželka, ta čunda, nakažená

wimr ( 3. října 2013 06:50 )

no bóže, tak si dalmátinec zap.rcal a šel

egyptanka ( 2. října 2013 23:47 )

No tak v hotelovém pokoji mám zásadně zavřená okna a zamčené dveře i když tam nikdy nejsem sama. Tohle by mě tedy napadlo.

poletucha ( 2. října 2013 21:06 )

to moh bejt a tam se neco pred mesicem stalo?

egal ( 2. října 2013 20:40 )

by mě zajímalo,kolik gramů měla ona,spíš jestli to nebyla ta obtloustlá bréca,co tu chtěla ojet půl republiky

Zobrazit celou diskusi