Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Hrůzy na chorvatské dovolené: Znásilněná Češka, dvě děti v nemocnici!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK, lm - 
9. července 2014
22:53

Dvě české děti utrpěly ve středu večer v Chorvatsku zranění poté, co se u ostrova Hvar srazily dva čluny. Při jiném incidentu byla nedaleko Zadaru znásilněna Češka, která si vyjela na kole!

Dovolená se změnila v horor české turistce, která byla znásilněna poté, co se z kempu v Biogradu asi 15 kilometrů jižně od Zadaru vydala na kole k Vranskému jezeru. Ženě se poté podařilo utéct a přivolat policii, která násilníka (33) zadržela. Muž má podle 24sata.hr kriminální minulost, nyní je v dvouleté podmínce za nedovolené ozbrojování a brzy by měl předstoupit před soud kvůli obviněním ze žhářství.

Dvě české děti v chorvatské nemocnici

Další incident, při kterém se srazily dva nafukovací čluny, se odehrál ve středu v 18 hodin u města Stari Grad. Děti v člunu cestovaly s otcem. Zraněné je dopravil vrtulník do nemocnice ve Splitu. Příčinu nehody prošetřuje místní policie. Žádné další podrobnosti o jejich zdravotním stavu zatím nejsou známy.

Chorvatsko patří mezi nejoblíbenější turistické cíle českých občanů. Dovolenou tam každoročně tráví přes 600.000 Čechů.

janka69 ( 2. srpna 2014 13:54 )

Neznášam Chorvatsko , pretože tam chodí každý buran , preto chodím - keď môžem do Talianska na dva krásne týždne

lepabrena ( 11. července 2014 11:05 )

stejně daleko od ČR a je super, tito Češi si asi nic jiného nezaslouží. Domnívám se, že lidé do Chorvatska jezdí proto, že se v Itálii a nikde nedomluví- ale tím je také vina televize, že dabuje všechny zahraniční pořady jako za totality, místo toho, aby zahraniční filmy titulkovala a byly v původním znění, aby se lidé mohli naučit cizí jazyky a dát zlým lidem zbohem.

lepabrena ( 11. července 2014 11:01 )

Že byla znásilněná se nedivím- v Chorvatsku je to národní zvyk- znásilňovat, krást, loupit, podpalovat, vraždit- už od dob Nezavislého státu Chorvatsko, kdy Chorvati ve svých koncentračních táborech, provozovaných jejích kněžími, vyvraždili několik miliónů svých spoluobčanů- hlavně Židů, Srbů, Čechů a ostatních nechorvatských etnik středověkým způsobem, kdy si jako dary dávali náhrdelníky z vyloupaných dětských očí. Po válce všichni jejich váleční zločinci uprchli do Argentiny a dalších zemí Latinské Ameriky, kde si založili novou budoucnost za peníze svých povražděných obětí. Například Dinko Šakić- poslední velitel koncentračního tábora Jasenovac - uprchl do Argentiny, tam si založil textilní továrny a financoval i chorvatské separatisty, kteří po roce 1990 zničili Jugoslávii.Jím financovaný chorvatský prezident Tudjman mu nabídl významné vládní funkce. Šakić byl i v masmédiích, kde si ho všiml Simon Wiesenthal- lovec fašistů - a následoval mazec. Tudjman odstoupil a Šakić skončil ve vězení v Chorvatsku, kde v roce 2008 zemřel. Chorvaté ho pohřbili v jeho fašistické uniformě se všemi řády, které mu udělil Hitler a pohřbu byl přítomen chorvatský biskup. Můj názor je tento- Chorvaté Čechy nenávidí, vysmívají se jím a okrádají je kde mohou. Doporučuji ke shlédnutí dokument ČT Obnažený národ, kde vidíte, jak si Chorvaté Čechů váží. Cenzoři vyškrtli z filmu píseň Čehinja, kterou můžete vidět na youtube. Je o tom, že Češka přijela do Chorvatska do kempu se smradlavou paštikou na nakyslým mlékem, ulehla na pláž, aby měla sex s Chorvatem a poté jí spláchla vlna a v Pule se našlo její mrtvé tělo. Tato píseň je v Chorvatsku hit a mě osobně uráží. Chorvaté by si měli zamést před vlastním prahem a Češi, kteří tam jezdí- ke špinavému moři, plnému mazutu a odpadků- protože odpadní trouby komunálního a průmyslového odpadu ústí na pláže a pláže, tvořené v nejlepším případě štěrkem, pokrytým mazutem,bez jakýchkoliv služeb a ceny za jídlo a ubytování dražší než v Itálii, která je st

ruudazvostravy ( 10. července 2014 23:48 )

Yó,vono se nadarmo neřýká,že kchunda utáhne vagóny.Skrátka panáček asy nevjeděl co s přebitečnou mr.tkou a eyhle,zrouna bila po ruce šumná Čechyně,rodačka z potkrušnohorskího Chánova,kerá nelenila a poskitla nebožákovy svou nenasitnou nádobu hřýchu.Holt vono to bilo asy ynčí eldo,neš pr.dcat ňákou utopenou.

lilien. ( 10. července 2014 15:13 )

skryla sa v kroví potom, bola nahá tak určite to nechcela, nejaký úchylák pastier ovcí na aute ju naháňal.

Zobrazit celou diskusi