Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Číňané mají problém s armádou. Příčina? Masturbace, brambůrky a limonáda

Autor: Darina Jíchová - 
24. srpna 2017
14:06

Čínská lidově-osvobozenecká armáda je největší na světě, je známá přísnou disciplínou a její vojáci jsou často podrobováni náročným fyzickým testům. Po mladých lidech, mužích i ženách, je vyžadováno, aby do armády alespoň na rok vstoupili. Letos ale bude mít málo kadetů, přes zátěžové testy prošlo jen minimum Číňanů.

Nyní ale velitelé armády stojí před prekérní situací, více než 57 % rekrutů bylo odmítnuto, mladíci neuspěli u fyzických testů. Podle zpráv byli moc tlustí anebo příliš často masturbovali. Důstojníci se obávají, že další generace nemá kondici na to, aby mohla sloužit v armádě.

Špatné stravování a nadměrná masturbace, která způsobuje zduření mužské gonadální žíly, což může člověka omezovat například při chůzi nebo běhu, jsou prý příčinou toho, proč tolik lidí nezvládlo vstupní testy zdatnosti. Mezi další důvody je řazeno neustálé používání mobilu a pití sladkých limonád.

Celých 8 % uchazečů mělo zvětšenou varlatovou žílu. „Je to spojené s častou masturbací, ale může to být zapříčiněno i vysedáváním u počítače, například při hraní počítačových her. Mají prostě málo pohybu a jsou příliš tlustí,“ uvedly čínské vojenské noviny People’s Liberation Army Daily.

Převážná většina žádajících, 46 %, neprošla přes zrakovou zkoušku, používáním elektronických přístrojů, jako jsou smartphony a tablety, u nich došlo ke zhoršení zraku, které nijak neléčili. Fyzické kondičce nepomáhá ani populární čínská dieta, jejímž základem je alkohol, cola a junk food. U kandidátů se projevily problémy s játry a žlučníkem.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi