Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Brutální vražda: Manželský pár chtěl těhotné dívce vyříznout dítě z dělohy, ta i s dítětem zemřela

Autor: aba - 
28. prosince 2016
23:01

Manželé Thaina Pinto a Fabio Lima z brazilského Rio de Janeira nalákali nic netušící nastávající maminku Rayannu (†22) do svého domu, kde se jí pokusili ukrást nenarozené dítě. Vyříznutí z dělohy ale dítě nepřežilo, a tak zabili i ji.

Manželé už dlouho toužili po dítěti. Dokonce tak moc, že pro něj byli ochotní zabíjet. Aby oklamali svoje okolí, přidávala Thaina na svůj facebookový profil statusy a fotky o tom, že je sama těhotná a že se těší na miminko. Na komunikačním kanálu Whatsapp se přidala do skupiny, kde ženy darují dětské oblečení chudým maminkám, a tam si vyhlídla svojí oběť.

Pod falešným jménem předstírala, že je maminka tříleté holčičky a má tak věci k darování. Pod touto záminkou lákala těhotné ženy ke schůzce s ní, ale schůzku zrušila vždy, když se dozvěděla, že nastávající maminka přijde s doprovodem.

Mladá Rayanna ale přišla sama a Thaina ji nalákala k sobě domů, že jí předá kočárek pro dítě. Tam už čekal její manžel a společně se pokusili vyříznout ženě dítě z těla. V tu chvíli ale přišli na to, že Rayanna byla teprve v sedmém, ne v půlce devátého měsíce, jak jim tvrdila, a dítě zemřelo. Manželé pak neváhali zabít ani mladou ženu.

Policisté našli u nich na zahradě ohořelé ostatky, o kterých si myslí, že patří Rayanne a dítěti. Ještě ale bude muset proběhnout test DNA. Podle vyšetřujícího důstojníka je Thaina psychopatka, která obelhala svojí rodinu a částečně i sebe. U výslechu prý víc jak dvacet hodin tvrdila, že je opravdu těhotná a pravdu odmítala přiznat i sama sobě. Teď budou oba manželé obvinění z vraždy.

Zobrazit celou diskusi