Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Těhotnou ženu ubodal do břicha – zabil ji i nenarozené dítě: Vraha hledala i česká policie

Těhotnou ženu bodal do břicha – zabil ji i dítě: Vraha hledala i česká policie.
Těhotnou ženu bodal do břicha – zabil ji i dítě: Vraha hledala i česká policie.  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
17. září 2016
14:41

Po šíleném vrahovi z Německa pátrala i česká policie. Jen kousek od hranic ubodal svou bývalou přítelkyni a zabil tak ji i její nenarozené dítě. Policisté se domnívali, že se může skrývat právě u nás.

Devětatřicetiletý Franz-Xaver Holmer zaútočil na svou bývalou přítelkyni v Kirchrothu v Německu. Těhotnou pětačtyřicetiletou ženu měl muž zabít zvláště trýznivým způsobem – ubodal ji ranami směřujícími zejména do oblasti břicha, aby zabil i nenarozené dítě.

V kaluži krve ženu našel její manžel a zavolal záchranku. Plod už lékaři zachránit nedokázali, matka podle serveru Krimi-Plzeň.cz bohužel v nemocnici během operace podlehla zraněním.

Po dvojnásobném vrahovi německá policie začala okamžitě pátrat. O pomoc požádali i české kolegy s tím, že by se Holmer mohl ukrývat právě u nás – vrah má k naší zemi vazby a místo činu se nachází pouze 75 kilometrů od hranic.

„Aktuální informace o tomto nebezpečném pachateli jsme obdrželi díky výborně fungujícímu Společnému centru česko-německé policejní a celní spolupráce ve Schwandorfu. Němečtí kolegové nás požádali o spolupráci a souběžně s nimi zahájili pátraní na našem území,“ uvedla mluvčí policie.

Podle aktuálních informací byl Holmer již zadržen a to na německém území.

vasek711 ( 18. září 2016 12:35 )

souhlas.

sores ( 18. září 2016 10:29 )

Teď už rodí jen bábi!! Po 40 by to měl být trestný čin a také to trestat.Nicméně ten kdo zabije by měl být také zabit jako je to v USA, tam dávají smrt za smrt!

bledulka ( 17. září 2016 16:56 )

Stařena, jo???? Cha, cha, cha.... Ve 45? Cha,cha, cha.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání