Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Ubodal tchána, těhotná manželka mu pomohla rozřezat tělo: Krvelačný pár stanul před soudem

Šestadvacetiletý mladík se přiznal k vraždě svého tchána.
Šestadvacetiletý mladík se přiznal k vraždě svého tchána.  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: dce - 
23. června 2016
13:52

Na tuhle vraždu by se nikdy nepřišlo, kdyby se mladý zabiják v opilosti nepřiznal známému. Ubodal svého tchána a s manželkou, která byla v té době těhotná, ho pak rozřezali a pohřbili na zahradě. Po pěti letech stanuli před soudem.

Lukáš L. (25) se se svou manželkou a malým dítětem nastěhoval k tchánovi do domu v Říčanech. Jenže život s pětapadesátiletým mužem nebyl ideální. Otec mladé ženy často pil, nepracoval a údajně v minulosti svou dceru bil.

Pár mu dokonce zakázal chodit za jejich malou dcerkou, když je opilý – svou vlastní dceru totiž prý dokonce znásilnil. Jenže to tchán několikrát porušil. „Došlo k hádce s mojí těhotnou manželkou, kterou napadl fyzicky a shodil ji ze schodů,“ uvedl podle serveru Novinky.cz Lukáš L.

„Lomcoval s postýlkou, křičel na mě, že jsem děvka nebo kurva,“ prohlásila jeho žena. „Druhý den jsme se pohádali, řekla jsem mu, že kdyby chcípnul, tak bych byla ráda,“ doplnila.

Obžalovaný nakonec zasedl nad lahev slivovice a přemýšlel, jak tchána napravit. Bylo pozdě v noci, když ho – sám silně opilý – šel vzbudit, jenže muž nereagoval. „Byl zas ve svém opileckém deliriu. To mě rozčílilo, šel jsem do kuchyně pro nůž a několikrát jsem ho bodnul,“ uvedl. Těch bodnutí bylo celkem třiadvacet.

Pak šel za svou ženou a řekl jí prostě: „Udělal jsem to.“ Manželka hned věděla, kolik uhodilo. Pomohla mu odtáhnout tělo do sklepa, kde se ho chtěli nadobro zbavit. „Lukáš řekl, že ho spálíme. Odřízl mu nohy a spálil je,“ řekla dcera zavražděného. Spálili mužovo oblečení a chtěli tělo rozporcovat, Lukáši L. se ale udělalo nevolno a pozvracel se.

Druhý den se vrátil do sklepa, tělo už ale bylo rozřezané. Myslela jsem, že ho budem pálit, tak jsem mu odřízla hlavu od trupu. Chtěla jsem mu (obžalovanému) nějakým způsobem pomoct, tedy nám všem. Nepoužívala jsem nůž, ale pilku na dřevo,“ popsala žena, která v době, kdy tělo porcovala, byla těhotná!

Její manžel pak vykopal ve skleníku díru a ostatky otce zde zakopali. Na celou věc by se asi nikdy nepřišlo. Rodina žila v domě ještě pár let, po muži, který neměl přátele, se nikdo nesháněl. Pouze jeho matka se ptala. Řekli jí, že někam odešel.

Pár se nakonec odstěhoval a až po čtyřech letech se Lukáš L. v opilosti přiznal svému známému v hospodě. Muži nyní za vraždu hrozí až dvacet let, jeho ženě pouze tři roky za hanobení ostatků.  

zenaodadoz ( 27. června 2016 15:02 )

Ve čtvrtek jedna nejmenovaná TV předesílala, že bude v pátek soud a pak se slehla po něm země. Nikde ani řádek, jak to dopadlo. Dcerušce a zeťovi se nechtělo pracovat, domeček k prodeji by se hodil.

jiznicechy ( 24. června 2016 01:02 )

On je tyranizoval tím, že je u sebe nechal bydlet? Nutil je, aby se k němu nakvartýrovali? Asi ne, že. Také vše platí rodiče, že? Nechce se makat?

jiznicechy ( 24. června 2016 00:58 )

To Ty ale také! Byl to jeho dům a jeho laskavost, že je tam nechal bydlet. Nevyhovovalo jim to? Chlastal atd.? Ale znovu - oni si měli najít bydlení, které by vyhovovalo jim. To je snad jasné.

ejvm1712 ( 23. června 2016 19:11 )

To snad není možný!

Nezadat ( 23. června 2016 15:05 )

Vidím,že jsi taky ten parasit co se neumí postarat sám o sebe.Podle vašeho chování soudím ba jsem přesvědčen,že i internet platí Vaši rodiče.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání