Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Požár v Poděbradech: Žena (†40) byla prý uškrcena, dcera (†3) měla proraženou lebku

Autor: lm - 
21. června 2016
20:32

Čím dál více stop nasvědčuje tomu, že požár bytu v Poděbradech založil otec rodiny poté, co zavraždil manželku s dcerou. Jiří K. (†22) navíc svou rodinu zřejmě zavraždil obzvlášť brutálním způsobem.

Uplynuly dva týdny od tragického požáru v poděbradském paneláku, po jehož uhašení našli hasiči v bytě tři mrtvé – muže (†22), jeho manželku (†40) a jejich dceru (†3). Co přesně se v poděbradském bytě odehrálo, je nadále předmětem vyšetřování. Policisté už ale zveřejnili informace podporující podezření, že se jednalo o dvojnásobnou vraždu a sebevraždu.

Předběžné výsledky nařízené pitvy potvrdily nejhorší obavy. Podle informací FTV Prima měl Jiří (†22) svou manželku uškrtit už několik hodin před požárem. Nejspíš zabil i jejich dceru, která měla hlubokou ránu na hlavě, pravděpodobně po úderu kladivem. Sám Jiří pak zemřel při požáru, který úmyslně založil.

Policisté zatím nechtějí případ komentovat. „Oficiální závěry nařízené soudní pitvy i dalších souvisejících expertiz budou v následujících týdnech,“ sdělil nám minulý týden policejní mluvčí Jakub Vinčálek.

Video  V Poděbradech zemřeli při požáru rodiče a malé dítě! Byla to vražda a sebevražda?  - aktu.cz
Video se připravuje ...

pajato73 ( 22. června 2016 07:50 )

ale ale, copak toto ma neco spolecneho s vekem?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání