Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Předčasně oslavil Vánoce a zemřel: Tátu Davida (†28) zabil nádor na mozku

Autor: lm - 
12. prosince 2016
14:56

Velmi nešťastné svátky letos bude mít rodina Morsleyových z anglického Birminghamu. Krátce před Vánoci je totiž opustil táta tří dětí a manžel David (†28). Podlehl nádoru na mozku.

Otec tří dětí David Morsley (†28) bojoval s vážnou nemocí celý rok. Sestavil si seznam posledních přání a poslední měsíce si je plnil. S manželkou Cally si tak obnovili svatební sliby, společně pokřtili syna Oscara a s rodinou odjeli na krásnou dovolenou do Walesu.

V říjnu pak ale přišla zdrcující zpráva – lékaři mladému muži oznámili, že už tu bude jen několik týdnů. Sousedé a kamarádi proto pro umírajícího muže uspořádali předčasné Vánoce. Všichni spolu poobědvali, zazpívali si koledy a předali mu dárky.

David Morsley rakovině podlehl pouhé dva týdny před Vánoci. Zemřel obklopen nejbližší rodinou. „Je hezké vědět, že už netrpí bolestmi, ale máme zlomené srdce. Sice jsme věděli, že to přijde, ale i tak to byl obrovský šok. Před několika týdny prodělal záchvat a jeho zdravotní stav se od té doby zhoršoval,“ řekla Davidova švagrová Gemma.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi