Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Matku (†65) před vyděšeným synem roztrhala smečka stovky zuřivých psů

Indku Siluvammu roztrhalo sto hladových psů.
Indku Siluvammu roztrhalo sto hladových psů.  (Autor: INT/Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
23. srpna 2016
23:19

Šla se projít po krásné pláži. Živá už se ale z noční procházky nevrátila. Indku Siluvammu (†65) napadla smečka rozzuřených a hladových divokých psů. Její syn se ji snažil zachránit, ale marně. Hladoví čtyřnožci ženu roztrhali.

Ke krvavé tragédii došlo v indické Pulluvile. Žena udělala tu chybu, že na pláž vyrazila v noci. Mnoho oblastí Indie sužují útoky divokých psů, kteří jsou kvůli vyhladovění agresivní. A Siluvamma byla ve špatnou chvíli na špatném místě.

Moje máma šla v noci na pláž. Když se nevrátila, vydal jsem se ji hledat,“ řekl listu The Hindu syn ženy Selvan. „To, co jsem viděl, bylo šokující,“ dodal. Okamžitě se jí vydal pomoci, ale bylo již příliš pozdě.

Byla napadena více než stovkou psů. Krvácela po celém těle,“ uzavřel Selvan smutně. Zvířata se mu podařilo zahnat na útěk, jenže máma měla potrhané ruce i nohy. Zraněním podlehla, protože vykrvácela. Lékaři ji bohužel už neměli šanci zachránit.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

milofr ( 27. srpna 2016 22:45 )

 Nakonec indů je dost a od nich to leze do evropy a jsou z toho ró*ové

dumik ( 24. srpna 2016 06:40 )

tak to vypadá, když se lidé ke zvířatům chovají nezodpovědně, proto kastrujte zvířata, která nemají mít mladé, kočky a ti nezodpovědní i psy. Kdyby to dělali v Indii, neměli by psy přemnožené a hladové

Zobrazit celou diskusi