Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Svědky v centru Liberce vyděsil mrtvý pes na sedačce vozu: Majitel zapíjel žal poté, co psa nechal uspat

Svědky v centru Liberce vyděsil mrtvý pes na sedačce vozu: Majitel zapíjel žal poté, co psa nechal uspat. (ilustrační foto)
Svědky v centru Liberce vyděsil mrtvý pes na sedačce vozu: Majitel zapíjel žal poté, co psa nechal uspat. (ilustrační foto)  (Autor: Městská policie Pardubice)
Autor: dce - 
18. srpna 2016
09:26

Náhodné kolemjdoucí v centru Liberce vyděsil mrtvý pes na zadní sedačce auta. Objevily se i dohady, že pes zemřel, protože byl ponechán v rozpáleném autě...

V úterý ráno místní rozrušil mrtvý pes v autě zaparkovaném před obchodem v ulici Dr. Milady Horákové. Svědci na místo okamžitě zavolali policisty, kteří zvláštní nález rychle objasnili.

 

„Případ skutečně evidujeme, nicméně majitel automobilu se žádného protiprávního jednání nedopustil,“ řekla serveru Libereckádrbna.cz mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Pes nezemřel ve voze, jak se mnoho lidí domnívalo. „Muž nechal vážně nemocného psa den před tím utratit na veterinární klinice v Růžodole. Auto poté zaparkoval a šel zapít žal,“ vysvětlila mluvčí. 

0707 ( 19. srpna 2016 11:43 )

Chudáček štěňátko, nevypadá, že byl nevylečitelně nemocný A proč měl vodítko? Obvykle se pejsek nechá na veterině ne? Naco ho bral ten uchyl domů. Lidi jsou bezcitné bestie!

naidka ( 18. srpna 2016 14:50 )

Věřit se tomu dá, zvlášť, když uvedl adresu vet. kliniky, kde nechal psa utratit, to se dalo lehce ověřit. Mrtvého psa mohl dát do kufru a ne ho vystavovat, aby lidi čuměli.

baronessa ( 18. srpna 2016 12:44 )

 Divné, že ho do něčeho nezabalil. No, ale hlavně, že pak s tím autem nejel pod vlivem.

vosavopruz ( 18. srpna 2016 10:20 )

tak měl toho mrtvého psa něčím přikrejt

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání