Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Mobil teroristy z Nice odhalil tajemství šílence: Byl bisexuál

Autor: rc - 
18. července 2016
12:01

Ve jménu své víry na promenádě v Nice brutálně zabil 84 lidí, včetně 10 dětí. Vyšetřovatelé však zjistili, že terorista Mohamed Lahouaiej Bouhlel (†31) podle božích zákonů rozhodně nežil. Poté, co se francouzští policisté dostali do jeho mobilu, zjistili, že pil hojně alkohol, užíval omamné látky a byl promiskuitní bisexuál!

V totální peklo se proměnily oslavy dobytí Bastily ve Francii. Při velkolepých čtvrtečních oslavách se lidé v Nice, ležícím na Azurovém pobřeží, seskupili na promenádě des Anglais a čekali na obrovský ohňostroj. Tehdy se na pěší zónu přiřítil obrovský náklaďák, který řídil Francouz s tuniskými kořeny Mohamed Lahouajej Bouhlel a usmrtil 84 lidí, včetně 10 dětí. Dalších 200 nevinných civilistů bylo zraněno.

Poté, co se francouzským policistům atentátníka podařilo zneškodnit, získali jeho mobilní telefon. Díky němu zjistili, že šílenec byl napojený na radikály z Islámského státu (ISIS) a nejen to... Z telefonu se strážcům zákona podařilo dostat informace ohledně jeho soukromého života.

Telefon odhalil, že ačkoliv džihádista konal podle Islámu, žádný spořádaný muslim to rozhodně nebyl. Holdoval alkoholu, drogám a byl bisexuál! Jeho telefon je plný fotografii, videi a zpráv, které si posílal, jak se svými milenkami, tak i s milenci.

Šílený terorista miloval selfie, jedno si dokonce udělal uvnitř náklaďáku těsně předtím, než usmrtil desítky lidí na promenádě. Kromě soukromých dat mobil obsahuje také informace ohledně útoku na civilisty v Nice.  Přes dvě stě úředníku momentálně pracuje na tom, aby se z telefonu získaly všechny potřebné informace.

Vše o teroru Nice najdete: ZDE!

Video  Útěk před teroristou v náklaďáku: Takhle prchali lidé v Nice!  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

nicnezpravda ( 18. července 2016 19:37 )

bisexualita neexistuje..takže další zabiják gay ? Možná se inspiroval tím,co nedávno zabíjel v gay klubu v USA..

ctenarka ( 18. července 2016 19:07 )

 majojo, majojo....on se narodil pred 20.3.1956?!

majojo ( 18. července 2016 17:38 )

V době, kdy se tenhle zmetek narodil, to byl francouzský občan. Že Tunis byl francouzská kolonie, to snad řešit nebudeme.

nezadat1 ( 18. července 2016 17:29 )

Teď už ho chápu, poslali mu milovanou kozu na jatka a chudákovi se nahrnulo semeno do palice.

Desterz ( 18. července 2016 16:50 )

 Jasný důsledek: Brusle by měla soukromé držení bisexuálů zakázat. No, a nahradit je povinně třeba LED žárovkama...

Zobrazit celou diskusi