Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Útok v Nice zachytily kamery: Útočník v náklaďáku drtil pod koly nevinné

Autor: shp - 
15. července 2016
10:35

Poháněn nenávistí, jel jako smyslů zbavený. Pod koly drtil nevinné, kteří umírali krutou smrtí. Ti, kteří měli štěstí, vyvázli s brutálními zraněními. Vraždícího šílence v Nice se snažil společně s policisty zastavit i odvážný motorkář. Najížděl na jeho náklaďák a snažil se ukončit jeho krvavé běsnění.

Děsivou jízdu vraždícího fanatika se podařilo natočit na video. To zachycuje, jak při ohňostroji na promenádě zabiják za volantem nemilosrdně přejíždí jednoho nebožáka za druhým. Z těl na silnici okamžitě mizí život. Krev je všude.

Společně s policisty, kteří upalovali o život, se snažil útočníka zastavit i neznámý motorkář. Ten hrdinně najížděl na náklaďák a riskoval vlastní život, aby ho zastavil. Marně. I když se snažil, seč mu síly stačily, útočníka zastavili až policisté sprškou kulek.

Video  Děsivé záběry teroristického útoku v Nice: Náklaďák projíždí davem lidí na promenádě.  - Facebook
Video se připravuje ...

Při svém běsnění zabil francouzský útočník tuniského původu, kterého měla policie již nějakou dobu v hledáčku, nejméně 84 lidí. Toto číslo však bohužel nejspíš nebude konečné. Další stovka osob je zraněná. A stav spousty z nich je vážný. I když o něm policie věděla, sledovaný zpravodajskými službami nebyl.

Kromě zabíjení náklaďákem střílel útočník i z pistole. Kromě ní našli policisté v kabině po jeho zabití i další střelné zbraně a granáty. Ty však byly pouhými atrapami k zastrašení. Identita zabijáka dosud nebyla odhalena.

VŠE O ÚTOKU V NICE ČTĚTE ZDE

TOUR DE FRANCE TRUCHLÍ ZA OBĚTI ÚTOKU V NICE

MASAKR VE FRANCII - KOMENTÁŘ MIROSLAVA CVRČKA

akko ( 15. července 2016 13:29 )

A potom se ta muslimska spina nemuze divit,ze je lidi nenavidi...Islam do Evropy proste nepatri...Tomu parchantovi se ve Francii zilo urcite lepe,nez v Tunisu...a takhle se odvdecil...Jsem zvedav,co ti chytraci "nahore" vymysli...Nejdrive musi zemrit spousta lidi,a potom se "SNAD" bude neco resit...Je to hnus...

santini ( 15. července 2016 11:06 )

Nikdy nebudou domestikovaní. Vlády mají na rukou krev a dělají vše pro to,aby jí bylo víc. nebudu se tady rozepisovat o trestu,jaký si pro ně představuji

Zobrazit celou diskusi