Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kotlebův poslanec zahynul při autonehodě: Zemřel náhle za volantem!

Autor: red - 
14. května 2016
23:49

Kotlebovci smutní za zesnulého druha. Poslanec Ľudovej strany Naše Slovensko Ondrej Binder (†46) zahynul v pátek při autonehodě mezi Banskou Belou a Banskou Štiavnicí. Co se mu stalo osudným?

Ondrej Binder (†46) měl v pátek krátce po desáté dopoledne dopravní nehodu. „Po projetí mírné pravotočivé zatáčky přejel do protisměru, kde bočně narazil do svodidel. Následně se zaklesl mezi svodidla a protijedoucí vozidlo Seat Leon,“ uvedl pro TV JOJ ředitel banskobystrické krajské policie Štefan Šurka.

Příčinou nehody byl podle slovenské televize infarkt. Slovenský poslanec zkolaboval za volantem a pomoc už mu nedokázali ani přivolaní záchranáři. Na místo nehody se posléze sjeli členové Kotlebovy strany a sympatizanti, kteří reagovali podrážděně na přítomnost dalších lidí a médií.

Ondrej Binder (†46) o sobě tvrdil, že není fašista, ale s Marianem Kotlebou (39) v mnohém sympatizoval a za jeho stranu kandidoval jako nezávislý. „Dozrává. Je lepší, než jak ho vykreslují média,“ bránil svého stranického šéfa. Pozdrav „Na Stráž!“ ale důrazně odmítal.

„Ondřej byl jedním z nejlepších. Vždy pomohl každému v nouzi, na jeho Ranči Naděje našlo útočiště mnoho sociálně odkázaných případů. Nikoho nesoudil, rozdal by i poslední. Pánbůh si ho však povolal k sobě,“ řekl serveru Čas.sk poslanec Milan Uhrík.

mrd.vola ( 15. května 2016 11:05 )

mě zas mrzí že jsi ještě nechcíp ty, pablbe

sendrasak ( 15. května 2016 09:06 )

To mě fakt mrzí, že chcípnul ňákej nécek.

gabreta ( 15. května 2016 08:55 )

Že by byl nepohodlnej jako Dubček?

odol ( 15. května 2016 06:39 )

Mohlo to skončiť aj horšie-dostal inkfart,/už ho vypitvali/a bolo by to spôsobilo vätšie škody....To sa môže stať hocikomu.

Zobrazit celou diskusi