Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Prostitutky volí Hillary: Ať zkrotí muže, volají kněžky lásky

Autor: mb - 
15. února 2016
21:02

Předvolební klání kandidátů na post prezidenta USA má nezvykle vzrušující nádech, který ovšem může na Evropana působit divně. Demokratickou kandidátku Hillary Clinton (68) se rozhodly podpořit ženy, které si vydělávají „nejstarším řemeslem“ na světě. Dle kněžek lásky si právě Hillary zaslouží zastávat prezidentský úřad.

„Podporuji Hillary, protože bojuje proti domácímu násilí. Byla jsem ve vztahu, kde mě partner mlátil. Nechybělo shazování ze schodů, monokly, zlomená žebra…,“ svěřila se světovým médiím Entice Love (26), matka samoživitelka, která prodává své tělo.

Entice není výjimkou – ženy, které se živí prostitucí a podporují Hillary, mají na sociální síti Facebook svůj profil Hookers for Hillary a provozují i stejnojmennou stránku.

Zkušená Hillary

Své zkušenosti ze zahraniční politiky Hillary Clinton v kampani opakovaně zdůrazňuje, ale rozverné děvy daly tvrzení nový rozměr. S bývalou první dámou USA prý dokonce sdílejí stejné schopnosti. „Hillary Clinton získala jako ministryně zahraničí nenahraditelné zkušenosti, když vyjednávala se zahraničními lídry. My máme také své zkušenosti ve vyjednávání v situaci, kdy existuje jazyková bariéra. Tady u nás v podniku obsluhujeme zákazníky z celého světa a vážíme si každé ženy, která dokáže zkrotit mocné muže z nesvobodných kultur,“ píšou prostitutky na své stránce.

Zatím ale vášnivá podpora prostitutek Hillary moc nepomohla. Podle průzkumu ve státě New Hampshire, kde Clinton drtivě porazil její demokratický sok Bernie Sanders (74), se od Hillary odvrátily právě ženy.Není to poprvé, co kněžky lásky aktivně vyjadřují svůj občanský postoj. V minulosti prostitutky nabízely veteránům z války v Iráku služby zdarma a slevu 50 procent na další návštěvu. Minulý rok pro změnu pornohvězda, která si říká Jenny Jizz, nabízela vojákům na Den válečných veteránů orální sex – samozřejmě gratis.

rumungro ( 16. února 2016 11:47 )

Clintonová vzorem prostitutek? Proč ne.

Zobrazit celou diskusi