Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Masový vrah Breivik má přítelkyni! Prý je to skvělý člověk, říká zamilovaná Švédka

Autor: vpa - 
28. srpna 2015
23:01

Masový vrah Anders Breivik (36), který v roce 2011 chladnokrevně postřílel na ostrově Utöya 77 lidí, má přítelkyni! Švédka Madeleine (26) o něm tvrdí, že je to milující a čestný člověk, a chce s ním mít rodinu!

Láska mezi nimi prý vzplanula díky dopisům, které si vyměňují. „Miluju Anderse pro to, kým je, a ne kvůli tomu, co udělal. Je jediným mužem, kterého jsem kdy milovala. Budu na něj čekat tak dlouho, dokud bude třeba,“ sdělila plachá Madeleine. „On je laskavý, trpělivý, inteligentní, vtipný a povzbuzující člověk. Není násilník. A chci, aby to svět věděl.“ popsala své pocity k němu. 

Breivik ji v dopisech tituluje oslovuje zkráceninou Mad, což je i dvojsmyslné ‒ mad znamená i šílenec. I on jí otevřeně vyznává lásku. „Děkuju ti za fotku. Jsi velmi krásná (a ty to víš, že, drahá?)“ píše jí z vězení, kde je zavřen tři roky a nejméně 18 dalších tam má zůstat.

Ani to Madeleine neodrazuje od toho, aby s Breivikem plánovala společnou budoucnost. „Až ho propustí, odjedeme spolu z Norska a budeme mít spoustu dětí!“ maluje si. Do basy prý poslala na 250 dopisů, sama dostala jen dva. „Ostatní zabavily úřady,“ stěžuje si hořce.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sairait ( 30. srpna 2015 14:26 )

ledaže by narazila na ejakulát jaký mám já, v němž plují dravé rohovinou opatřené spermíky který prorazí sebelepší chráněné vajíčko tlustou skořápkou, což je mu ve výsledku málo platné jelikož dojde k početí

ellenic ( 29. srpna 2015 08:57 )

Normální Švéd by asi o takovou pipinu zájem neměl, tak si vybrala masového vraha Norska . Jedině tak hnáty zpřerážet, aby se vzpamatovala. Že, drahá.

renoli ( 29. srpna 2015 05:53 )

Tak tahle "sličná" děva se k němu perfektně hodí. Vypadá jako bachařka.

frantacizek ( 29. srpna 2015 00:43 )

 ať počítám, jak počítám, tak ta švédská mentoška nezohledňuje u sebe menopauzu. Ve 44 už můžeš merdat, jak chceš, i s führerem, bude z toho stejně ho.vno

Zobrazit celou diskusi