Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

James Bond se vrací. Podívejte se na trailer k novému filmu Spectre

Autor: lm - 
22. července 2015
21:40

Nový James Bond je tady. Agent 007 tentokrát bude rozplétat tajemství záhadné zločinné organizace SPECTRE. V kinech se film objeví v listopadu, ale filmaři už teď fanouškům poslali opravdu vydatný trailer. Na co se můžeme těšit?

Tajemný vzkaz z minulosti pošle Jamese Bonda na misi do Mexika a posléze do Říma, kde se setká s Luciou Sciarrou (Monica Belluci), krásnou vdovou po nechvalně známém zločinci. Bond posléze pronikne na tajné setkání a odhalí existenci zlověstné organizace s názvem SPECTRE (přízrak).

Bondova samostatná a neautorizovaná iniciativa neujde pozornosti MI6 v Londýně. Legendární Judi Dench, která zemřela ve Skyfall, v čele MI6 nahrazuje Gareth Mallory (Ralph Fiennes).

Opět stačí jen krátká chvilka a nový M je s Bondem kvůli jeho misi na nože. Bond musí přesvědčit Moneypenny (Naomie Harris) a Q (Ben Whishaw), aby mu pomohli najít Madeleine Swann (Léa Seydoux), dceru jeho nepřítele pana Whitea (Jesper Christensen). Právě ona by mu mohla pomoci rozkrýt záhadnou organizaci SPECTRE. Dcera zabijáka má pro osamělého agenta pochopení a jejich profesionální vztah brzy přeroste v něco víc.

Při rozplétání tajemství SPECTRE Bond zjišťuje, že mezi ním a úhlavním nepřítelem (Christoph Waltz) existuje děsivé spojení.

Video James Bond – Spectre - youtube.com
Video se připravuje ...

007 důvodů, proč film vidět

1. Bondův nový vůz Aston Martin DB10 byl navržen a zhotoven jen pro tento film.

2. Ve filmu se objeví Monica Bellucci, která se tak v padesáti letech stala nejstarší Bond girl.

3. V menší roli se údajně můžeme těšit na zpěvačku Rihannu!

4. Podle serveru ČSFD se nový Bond natáčel i v Praze. Jedna ze scén je prý natočena ve starých stokách čističky v Bubenči.

5. Daniel Craig, který ztvárnil Bonda počtvrté, soudí, že Spectre má výborné obsazení a lepší scénář než předchozí Skyfall.

6. Craig film dotočil i přesto, že se při natáčení zranil a musel podstoupit operaci kolene.

7. Nejspíš půjde o nejdražšího Bonda, rozpočet údajně překročil 300 milionů dolarů (sedm a půl miliardy korun).

nmlk ( 23. července 2015 04:57 )

Už se těším, třeba SPECTRE překoná i moji nejoblíbenější bondovku SKYFALL, ten jsem viděl dvakrát.

juwa ( 23. července 2015 01:10 )

Skoro nic neupadá tolik jako kvalita Bondovek, která je s každou novou epizodou horší a horší. Nic na tom nezmění ani neustále se zvyšující rozpočet. Domnívám se, že jeho valná část stejně končí na kontech producentů a herců - film samotný se ošidí - a je vyděláno. A k tomu ten představitel putinovského typu...

Zobrazit celou diskusi