Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kdo ze slavných se stihl v roce 2012 rozejít a najít si nového partnera?

Autor: Tereza Kühnelová - 
28. prosince 2012
19:10

Ve světě šoubyznysu je mnohy těžké udržet si stálý a fungující vztah. Některé celebrity o tom ví své a během letošního roku padaly protějškům z náruče do náruče. Podívejte se, kdo z nich vystřídal letos partnera.

Okolí provokující modelka Agáta Hanychová (27) zažila letos jak bolestný a rychlý rozchod, tak ještě rychlejší seznámení s novým partnerem. V polovině léta opustila po téměr dvou letech snoubence Miroslava Dopitu (28), s nímž má ročního Kryšpína a během několika dnů padla do náruče hudebníkovi Jakubovi Prachařovi (29).

Vlevo Agáta Hanychová ještě s  Mirkem Dopitou a vpravo s novým přítelem Jakubem Prachařem Vlevo Agáta Hanychová ještě s Mirkem Dopitou a vpravo s novým přítelem Jakubem Prachařem | archiv Blesk

V polovině května manželé Petra Faltýnová (34) a Simon Štekl (34) podali žádost o rozvod. Petra byla svému muži v minulosti už několikrát nevěrná, ale spekuluje se o tom, že důvodem rozvodu je Petřin nový milenec, moderátor Loeš Mareš (36). Zamilovaný pár se na veřejnosti od sebe téměř nehne.

1502378:gallery:true:true Další slavné manželství českého šoubyznysu skončilo letos rozchodem. Muzikant Ondřej Brzobohatý (29) měl údajně pletky s jinými ženami už v minulosti a to si manželku Johanku (32) bral teprve před čtyřmi lety. Definitivně se ale rozešli poté, co se Ondřej zamiloval do mladičké milenky Martiny Brezové (21). Veřejně ji ale Ondřej zatím nepřiznal.

1502377:gallery:true:true

 Nejnovější pár ve světě slavných vytvořila generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Spriger Libuše Šmuclerová (49) s hokejovým brankářem Dominikem Haškem (47). Šmuclerová veřejně oznámila, že její manželství s Romanem Šmuclerem (43) je u konce a potvrdila svůj vztah s Haškem. Manželství obou milenců je nyní v rozvodovém řízení.

Libuše Šmuclerová ukončila manželství s Romanem Šmuclerem a přiznala nový vztah s Dominikem Haškem Libuše Šmuclerová ukončila manželství s Romanem Šmuclerem a přiznala nový vztah s Dominikem Haškem | archiv Blesk

Jeden z nejsledovanějších párů v Čechách si prošel také manželsktou krizí. Vztah moderátorky Gábiny Partyšové (34) a Josefa Kokty (55) zkrachoval kvůli Koktovým nevěrám s mladými milenkami. V současné době Gábina požádala o rozvod. Dosud společně vychovávají syna Kristiána (4).

1502380:gallery:true:true

 

 

 

eillenn ( 29. prosince 2012 11:25 )

Taky moc zábavé . Přeji všem hodně štěstí v Novém roce. Jen jste nás zapomněli informovat o tom,jak se má Blbka roku Ornella. Tak snad to napravíte

joudajoudovy ( 29. prosince 2012 07:19 )

prehled ceskych nul za rok 2012. znalosti a dovednosti zadne, saty a boty vypujcene a preplnena bricha ze zranic i chlastanic, hlavne, ze to zdarma. a za pomoci poziti kinedrilu, aby nebylo soufl, sex se scvrklym starcem ci starenou. opravdu, vykvet naroda!!!

drakoska11 ( 28. prosince 2012 23:49 )

"Některé celebrity o tom ví své a během letošního roku padaly protějškům z náruče do náruče" .. tak tomu se říká celebrity, jo? Mě napadají dočista jiná slova

pilif.99 ( 28. prosince 2012 22:21 )

Ze slavných? Ze známých, to je přesnější!

frantacizek ( 28. prosince 2012 20:48 )

mě spíše zajímá, v kom skončí Koktovo sémě. Zatím to vypadá na nadějnou prostitutku Lenku Josefiovou, toho času v Dubaji. Ta už mi připadala lehká ve svých 16letech, že skončila v Dubaji mě vůbec nepřekvapuje.

Zobrazit celou diskusi