Syn Gábiny Partyšové strávil dopoledne s tátou. Moderátorka ho manželovi svěřila po dobu, kdy na Primě natáčela nový díl Top Staru. Jakmile si ale v práci po skončení natáčení v poledne připila, Kristiána u Kokty vyzvedla a mířila za rodiči.

Silvestr Gábina tráví tradičně s rodiči. „Měla jsem strašně moc pozvání na novoroční přípitek, ale já jsem ráda doma. Už léta máme takovou tradici, že svařujeme červené víno v obrovském hrnci pro celou vesnici a já tou velkou sběračkou to víno hrozně ráda nalévám,“ svěřila se Blesku Gábina.

A protože jak na Nový rok, tak po celý rok, nechybělo ani novoroční předsevzetí. Dnešek Gábina odstartovala v posilovně. „Rozhodla jsem se, že se budu třikrát týdně věnovat svému tělu,“ prozradila Blesku Partyšová. Snad jí předsevzetí vydrží stejně jako už teď sexy postava!

Podělila se o syna s Koktou

Manžel Gábiny Josef Kokta měl dopoledne Kristiána, protože moderátorka natáčela nový díl primáckého magazínu Top Star. Ten má být hvězdně obsazený, o zesnulém manželovi bude povídat Dagmar Havlová. Chybět nebude ani Lucie Bílá nebo Lucie Vondráčková.

Není nad dobré vztahy, na těch si Gábina zakládá. „Jsem strašně ráda za to, že se Dagmar Havlová s Top Starem kamarádí, jsem jí dodnes vděčná, že mi osobně zprostředkovala rozhovor s Václavem Havlem," svěřila se Partyšová.

Magazín Top Star, který vysílá Prima FTV, tento rok trochu mění tvář. Přibyly nové rubriky, které budou mít na starosti Martina Gavriely a Eva Decastelo. Co se ale nemění je to, že bude magazín zprostředkovávat strasti a slasti slavných.

Fotogalerie
13 fotografií