Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Petr K. promluvil o návratu do práce: Bylo to příjemné!

Autor: shp - 
6. listopadu 2013
20:34

Petr K., který byl čtvrt roku vězněm v Egyptě, kde byly otráveny jeho dcerka a manželka, se po návratu do Česka poprvé objevil v práci. Jeho první den v ní proběhl nad očekávání dobře.

Dost možná nejsledovanější Čech v republice nastoupil dnes opět do práce. „Určitě to bylo příjemný. Jsem rád, že jsem je viděl,“ řekl Petr K. TV Nova o tom, že se shledal po tak dlouhé době se svými kolegy.

Navštívil jsem hřbitov

Prozradil i, co po návratu do Česka stihnul: „Jenom ty nejnutnější věci, navštívil jsem hřbitov.“ Petr je stále ze smrti svých blízkých, manželky Moniky a dcerky Klárky, nevzpamatoval. „Co bude dál nevím, nic neplánuju,“ dodal televizi bez jediné známky emocí.

Kolegové se rozcházejí v názorech, jestli vraždil.

O dalším průběhu vyšetřování nemá Petr další informace. Jeho kolegové se v názoru na to, jestli své blízké zavraždil, rozcházejí. „Každý si myslí, že to spíš udělal,“ řekla TV Nova jedna ze zaměstnankyň. „Já si myslím, že to neudělal,“ říká oproti tomu jeho kolega.

karbidosaurus ( 7. listopadu 2013 17:37 )

z pohodli veznicc by se meli vezni nahnat do dolu at makaj az pojdou a nebo je proste obesit...kdo zabil nema mit zadna prava....a dusevni nemo neni omluva

karbidosaurus ( 7. listopadu 2013 17:35 )

nechapu jak ho nekdo muze branit a delat znej chudaka a obet ze ma sva prava atd....a co prava tech co bezcitne zabil....jemu nebylo lito zabit malou holcicku,nam by nemelo byt lito udelat vse co jde aby se pravda zjistila....jenze mi jsme prece spolecnost co si vybrala vrahy a nasilniky hyckat ve vezeni....nikdo nema z niceho strach ani respekt...mela by se vratit doma oko za oko zub za zub......nebo tresty lamani v kole a stinani....

stgt7 ( 7. listopadu 2013 10:12 )

To by měl Zbyněk Zajíček vědět.

stgt7 ( 7. listopadu 2013 10:10 )

Hezké dopoledne všem i těm co tu plácají opět nesmysly. Zbyněk Zajíček je blbec, protože člověk, který něco takového prožil není pouze 1 den v šoku, ale několik měsíců dokonce i let. Proto zcela normálně neukazuje emoce. Jeho obličej je jako zamrazený. To byl měl Zbyněk Zajíček vědět. Měl by zůstat u hodnocení hlasu těch co ukradnou propisku apod.

atakdale ( 7. listopadu 2013 09:04 )

Zobrazit celou diskusi