Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Petr K. se vrací do života: Jde po 3 měsících do práce!

Autor: ljš - 
5. listopadu 2013
18:47

Přišel o manželku a dceru a teď se pomalu snaží začít znovu žít. Egyptský vězeň Petr K. už dokázal vstoupit do bytu, v němž prožil roky rodinného štěstíl, a zítra ho čeká další krok - vrací se do práce.

"Pan K. je stále naším zaměstnancem," potvrdil již minulý týden mluvčí nošovické automobilky Pavel Vaněk. Firma se tedy za svého zaměstnance postavila a umožnila mu návrat, přestože původní dvoutýdenní dovolená se proměnila ve více než tříměsíční absenci.

Návrat ale nebude mít Petr K. snadný. Ne všichni jeho kolegové jsou přesvědčeni o jeho nevině a řada z nich své pochyby vyjádřila i v médiích. Mnozí za ním ale stojí a jsou přesvědčeni, že se smrtí manželky a dcery nemá nic společného.

Vrátil se do bytu

První dvě noci po návratu do Česka strávil Petr K. u rodičů. Byt, ve kterém žil s Monikou a Klárkou nechal prázdný. V noci ze soboty na neděli se tam ale definitivně přestěhoval. Je v něm sám jen se svým psem.

karbidosaurus ( 6. listopadu 2013 18:19 )

proc je zabil se stejne nedovime,tohle bylo chladnokrevne naplanovane a takovy vrah ma pevne nervy.....zabit male bezbrane dite a jeste takovym bolestivym zpusobem a jeste se na to divat no klobouk dolu ma silny zaludek a nebo je to srab a dals i prasek na spani a vse zaspal aby je neslysel trpet i to je mozne......jasne je ze tady se to asi nevysetri je skoda ze egypt si ho tam nenechal ....

karbidosaurus ( 6. listopadu 2013 18:16 )

 Monice muselo byt hrozne kdyz pohopila co se deje a ze je ten nagelovanec zabije a ona stim nic nemuze udelat ze je zabije obe ji i dcerku to pro ni muselo byt hrozny.....kramny udelal jsi chybu zabil jsi i dite a na to se nezapomina.....at si kazdy rika co chce bozi spravedlnost si te najde a to pak bude mela .....

karbidosaurus ( 6. listopadu 2013 17:53 )

 ja jen nechapu rodice Moniky.Je jasne ze Petr mel vinu na jejich smrti-bud je sam zabil nebo jim neposkytl pomo a oni snim normalne komunikuji .ja bych na nej podal zalobu za neoskytnuti pomoci kdyz uz nic......tohle mu nesmi projit

karbidosaurus ( 6. listopadu 2013 17:44 )

proc jste smazali vsechny me prispevky? komu pak jsem slapl na kuri oko

kristinn ( 6. listopadu 2013 17:44 )

no, ja sa strašne po tých vašich príspevkoch čudujem, že on vôbec do tej roboty šiel...veď teda keď vraždil pre poistky, ktoré vraj sú veľmi vysoké, môže mať nejakú prácu na linke v automobilke na háku, alebo keď je mafián...strašne sa mu divím...škoda, že poisťovne musia mlčať o tom - to by iste tiež mnohým vytrelo zrak§ Bože, ľudia, kde na tie bláboly chodíte???

Zobrazit celou diskusi