Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Petr K. se neodvážil k hrobu Moniky (†36) a Klárky (†8): Zůstal v autě

Autor: et, Ondřej Požár, geok - 
4. listopadu 2013
05:00

Petr K. (35) je již šest dní z egyptského »vězení« doma v Karviné, ale u hrobu milované ženy Moniky (†36) a dcerky Klárky (†8) zatím nebyl! Dvakrát se na hřbitov nedostal, bylo zavřeno. Včera se tam vypravil s rodiči. Ke hřbitovu je dovezl, ale nevystoupil. Neměl sílu či odvahu přijít ke hrobu?

V den Památky zesnulých na karvinský hřbitov Petr K. nepřišel. Přijel až včera. V půl jedenácté dopoledne přivezl své rodiče. Ke hrobu Moniky a Klárky ale nešel! Z auta vystoupili jen jeho tatínek a maminka, aby došli po Dušičkách hrob upravit.

Zapálili svíčky

Během necelé půlhodiny vyměnili vyhořelé svíčky za nové. Ke hrobu totiž o víkendu přicházely desítky lidí. Petrova maminka zastřihla květiny, tatínek šel několikrát pro novou vodu, vyměňoval ji květinám ve vázách. Pak tiše nad hrobem několik minut postáli a zavzpomínali na vnučku a snachu.

Neměl sílu?

Petr z místa řidiče nevystoupil. Seděl v autě s nepřítomným výrazem a zřejmě se snažil sebrat sílu přijít k hrobu. Tu však nenašel, přišli rodiče a odjeli domů. Na hrobě tak věnec od Petra K. stále chybí! Stejně jako náhrobní kámen. „Chci sám vybrat nějaký hezký, moderní,“ svěřil se Petr Blesku ještě v Egyptě.

paragraf ( 5. listopadu 2013 18:18 )

ahoj, pianko... a jak ti to jde. Po mně to chce, že nejdřív musím vymazat Security Managera, abych mohl nainstalovat W 8.1 , a to se mi do toho moc nechce. Asi počkám, jak dopadneš ty, jestli ten nový Windows stojí vůbec zato

kika67 ( 5. listopadu 2013 18:08 )

..veru nič. som už 15 hod. za pc,ale pracovne, nie pre PK do soboty potiahnem, nakopila sa..

klidek.pianko ( 5. listopadu 2013 17:40 )

stále ti nic nedodali, že?

kika67 ( 5. listopadu 2013 16:44 )

Nemyslím, že patrím medzi tých čo tu chodia sa vyřádit. Mávam max. 10 príspevkov, na nikoho neútočím, len niekedy keď sa mi to zdá vhodné.

klidek.pianko ( 5. listopadu 2013 15:20 )

Tigy já nápodobně, vše jsem roztahala, 2 obj. musí dodělat, další jsou na cestě, no a zbytek večer u pokecu Atrakce, jako že i uvařit atp vypisovat není třeba, tak ať se ti to vše daří

Zobrazit celou diskusi