Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Luxusní život Ozimkové, která se rozvádí se synem ruského ministra: Jen v kabelkách má miliony!

Autor: Michaela Andělová - 
13. dubna 2024
05:00

V Praze prožila krásná influencerka Kristina Ozimková (28) velkou část dětství a nyní se tu chystá po rozvodu usadit i se svými dětmi. Bude ale česká metropole na její nadstandardní život plný okázalého luxusu stačit?

Narodila se takzvaně se zlatou lžičkou v ústech vlivnému ruskému podnikateli Romanovi Ozimkovi (52) a jeho ženě Oksaně (50). Není proto divu, že i manžela vybírala Kristina Ozimková v nejvyšších sférách. Se synem ruského ministra vnitra Vladimirem Kolokolcevem (40) se ale nyní rozvedla a svůj luxusní život by i s dětmi ráda přemístila do rodné České republiky!

Módní ikona

Ozimková si pravidelně užívá nejdražší dovolené, soukromé jachty a jako módní ikona také ráda světu ukazuje svou garderobu v hodnotě desítek milionů korun. Na instagramu její život obdivuje již více než milion fanoušků, kteří hltají nejen její bezchybný vzhled a na první pohled pohádkový život, ale také značkové oblečení, šperky a sbírku luxusních kabelek. Někdo přitom na jediný takový kousek nenašetří ani za celý svůj život!

Proslulé značky

Mezi nejoblíbenější kabelky této módní ikony patří rozhodně proslulé »birkinky«, kterých Ozimková vlastní desítky kusů. Kabelky z řady Birkin od francouzské značky Hermès jsou bezpochyby nejdražšími módními doplňky této kategorie na světě. Ceny se pohybují od 250 tisíc korun až po více než 11 milionů korun a značka je neprodá jen tak někomu, majitelky ikonického doplňku si pečlivě vybírá. Ozimková ale sítem zjevně prošla... Nepohrdá ale ani dalším i luxusními kousky proslulých módních značek, jako je Dior, Chanel nebo Balenciaga.

Zná celý svět, ale vybrala si Prahu

Otec Kristiny podniká v realitách, je partnerem oligarchy Samvela Karapetjana (58) v ruské developerské firmě Tashir Group, která vykazuje roční tržby kolem 70 miliard korun.

Ve svůdných modelech, které neodpouštějí ani gram váhy navíc, bere Ozimková své sledující virtuálně po celém světě. Hotelová snídaně v Paříži střídá večeři při svíčkách na pláži v Karibiku. Pár dní se s dětmi plaví na soukromé jachtě, jindy obráží nejdražší podniky ověnčené michelinskými hvězdami... V jejím cestovatelském deníčku samozřejmě nechybí ani rodná Praha, kam se často vrací a ráda by se zde se svými dvěma syny usadila natrvalo, a získala dokonce zpět české občanství. V tuto chvíli není jasné, zda je jako dítě ruských rodičů vůbec někdy měla...

Momentálně Ozimková pobývá ve Spojených arabských emirátech, kam utekla od manžela, ruského podnikatele a developera, loni v červenci i s oběma dětmi. Jak už informoval včerejší Blesk, nyní čeká na rozhodnutí dubajského soudu, zda bude moci své potomky převézt do Česka. To ale její manžel jen tak být nenechá... Zvlášť poté, co bylo 3. dubna u moskevského soudu určeno jako místo pobytu nezletilých dětí Rusko a přiděleny byly otci.

Drž hubu ( 14. dubna 2024 12:10 )

Na aliespres ji mají taky za 150 ☝️

Jiří Zvěřina ( 14. dubna 2024 00:50 )

Mne by fakt zajímalo, když by ty kabelky potřebovala prodat, za kolik lby je prodala....

Andre Zeman ( 13. dubna 2024 17:19 )

Zkratka kupní sila. Kde je poptávka, tam je prodej a neni důvod zlevnit, kdyz mohou znacky prodat draho a dostat se na vrchol pyramidy luxusu a zákazníci na level exkluzivity. A jsou zkratka veci, které si mohou dovolit jen bohatší. Ono, co si budem, takováto kabelka od Hermes je pro multimiliardare neco jako pro průměrného cloveka treba kabelka za litr.

sakajeva ( 13. dubna 2024 12:41 )

No, já nevím, ta velká světle hnědá nákupní kabela mi připomněla tašku, s kterou chodila kdysi, v padesátých letech, moje babi nakupovat do konzumu. Byla tam i ta kapsička na peněženku. 😁

lollo ( 13. dubna 2024 12:18 )

Mně taky. A ještě ta malá bílá. Některé jsou ale vážně ošklivé, no hlavně, že jsou drahé. 😁

Zobrazit celou diskusi