Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podnikatel má tři manželky: Pochvaluje si uklizený dům a několikanásobný příjem!

Autor: rc - 
19. února 2024
07:47

Poněkud netradiční vztah udržuje Mazayah Andrews z americké Floridy. Doma má totiž hned tři manželky. Osmatřicetiletý muž v roce 2016 začal randit se Stephanie Almonteovou (30), následně se do vztahu přidala Rose Zelayaová (30) a pak Dezeray Carreraová (23). Všichni společně žijí v jednom domě a Mazayah si polygamní vztah nemůže vynachválit. Mají prý několik příjmů, a navíc je jeho dům stále čistý.  

V roce 2014 se Mazayah seznámil se Stephanie Almonteovou a o dva roky později se dvojice rozhodla, že budou udržovat monogamní vztah. Nicméně o další dva roky se rozešli a Mazayahovi do života vstoupila Rosa, s níž začal randit. Tehdy se jejich vztahy zamotaly, jelikož Stephanie se chtěla k Mazayahovi vrátit kvůli tomu, že s ním čekala dítě.

Ovšem jak rodák z Floridy uvedl, všechno se samo vyřešilo. Jakmile se Stephanie s Rosou potkaly, rozuměly si a začali randit všichni spolu. Později přitom do už tak komplikované domácnosti přivítali dalšího člena, a to Dezeray.

Jak Mazayah uvedl pro britský deník Daily Mirror, on je „králem“ jejich vztahu. Stephanie, Rosa ani Dezeray nelitují toho, že do polygamního vztahu vstoupily. „Dostanete celoživotního přítele. Pomáháme si společně vychovávat naše děti,“ uvedla Stephanie s tím, že na sebe pohlíží jako na sestry-manželky. „Být sestrou-manželkou je úžasné, protože se můžeme navzájem učit spolupracovat na zdokonalování oblastí v našich životech nejen pro nás, ale i pro našeho krále,“ dodala.

Co si Mazayah na vztahu se třemi ženami pochvaluje nejvíce, je několik příjmů do domácnosti a stále uklizený dům. On sám vede několik podniků, které spravuje spolu se Stephanie. Mezi ně patří řetězec obchodů s oblečením Vakarui Paris a pronájem lodí a aut Fun Rentals 305. Rose chystá otevřít svůj obchod s tabákem a Dexeray zase salon krásy.

Video  Sandy ze Šťastně až na věky: Naším volným vztahem a stylem života trpí nejvíc naše děti.  - videohub
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi