Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zoufalý Ľuboš již pět let čeká na návrat manželky: Naděžda opustila své tři děti, aniž by zanechala jakýkoliv vzkaz

Před pěti lety zmizela matka tří dětí Naděžda Ondejková.
Před pěti lety zmizela matka tří dětí Naděžda Ondejková.  (Autor: Polícia SR, profimedia.cz)
Autor: štt - 
29. prosince 2023
18:47

Před pěti lety zmizela Naděžda. Matku tří dětí tehdy hledalo celé Slovensko. Bohužel marně. Jako by se po ženě z bratislavských Rusovic slehla zem. Její manžel Luboš popsal, jaké je to trávit svátky bez ní.

Již počtvrté Ondejkovi slavili Vánoce bez maminky. Naděžda tehdy za záhadných okolností opustila svou rodinu. Poté, co do postýlky uložila teprve několika měsíční Lujzu, odešla, aniž by si s sebou vzala doklady či mobilní telefon. Na rozloučenou na stole nechala jen snubní prsten.

Manžel Ľuboš si ani po letech ženino rozhodnutí nedokáže vysvětlit. „Stále mi chybí a nepřestal jsem ji hledat. Občas chodím na místa, kde žijí lidé bez domova, abych se přesvědčil, zda mezi nimi náhodou není,“ přiznal se smutný muž v rozhovoru pro Nový čas.

Nadežda Ondejková se svými dětmi. Nadežda Ondejková se svými dětmi. | Facebook

I když už teklo mnoho let a dvojčatům Oliverovi a Patrikovi je již 12 let, Ľuboš se odmítá zbavit manželčiných věcí. Nechává je dál na místě jako v den, kdy odešla. To bylo dopoledne 14. ledna 2019. Naděžda se tehdy vrátila z nemocnice s dcerou Lujzou. Pár hodin poté, kdy se manžel vrátil z práce, po ní nebylo vidu a ni slechu.

Ihned po ženině zmizení byla zahájena rozsáhlá pátrací akce. Avšak bez výsledku. V šťastné shledání už kromě Ľuboše věří jen málokdo.

Případ tehdy sledovalo celé Slovensko a objevovaly se různé spekulace ohledně ženina náhlého odchodu. Policie se nejvíc kloní k verzi, že spontánním rozhodnutím stály porodní deprese, kvůli kterým matka opakovaně navštívila lékaře.

Video  Insta Crime Podcast: Podnikatelka Lenka záhadně zmizela před 24 lety  - pdc, icp, Červený, Železný
Video se připravuje ...

 

MADONNA ( 1. ledna 2024 23:45 )

Odešla za jiným, když mu tam nechala na stole snubák...

Bublinaa ( 29. prosince 2023 19:19 )

V dnešní době zmizet beze stopy je prakticky nemožné... pokud tedy osní nebyla kriminálnický profík tak uź asi není.

Zobrazit celou diskusi