Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Novodobý Nostradamus popsal konec roku 2023: Svět čekají záplavy, zemětřesení a sopečné erupce!

Autor: pma - 
7. prosince 2023
19:11

Brazilský věštec Athos Salomé je často označován jako „Novodobý Nostradamus“. Teď Salomé přišel s šokující předpovědí na zbytek roku 2023. V nejbližších týdnech nás prý čekají sopečné erupce, záplavy a zemětřesení.

Slavný prorok původem z Brazílie už v minulosti dokázal sdělit předpovědi, ze kterých mrazí. Athos Salomé odhlad úmrtí královny Alžběty II., ruskou invazi na Ukrajinu, propuknutí pandemie koronaviru, ale i přejmenování sociální sítě Twitter jejím vlastníkem Elonem Muskem na X.

Zvýšený výskyt hurikánů a cyklónů

Slavný věštec přišel před pár dny s předzvěstí, co svět čeká v následujících měsících. Britský deník The Mirror uvádí, že Salomé v budoucnu očekává zvýšenou vulkanickou a seismickou aktivitu v Pacifiku. Konkrétně by se podle muže mělo jednat o ostrov Jáva, ale také pobřeží od severní Kalifornie až po Britskou Kolumbii. „Tyto nádherné oblasti budou čelit neústupné síle přírody,“ předpověděl mystik.

Jihovýchodní Asie by se podle věštce měla připravit na zvýšený výskyt cyklónů a hurikánů. Nejvíce ve střehu by podle Salomého měli být obyvatelé Thajska či Filipín.

Apel na politiky

Salome se před časem svěřil dokonce s obavami o velké světové metropole. V důsledku silných srážek budou zřejmě stoupat hladiny indické řeky Gangy nebo povodí Mekongu ve Vietnamu. Blízké oblasti by se tak měly zaměřit na výstavbu protipovodňových opatření. V dlouhodobém horizontu by na podle věstce měla být na pozoru města jako je Amsterdam, New York nebo Tokio. 

Prorok se nechal slyšet, že svými vizemi o budoucnosti nechce v lidech vyvolávat strach. Jeho předpovědi by lidé podle něj měli brát jako varování. „Není důvod k zoufalství, spíše doufám, že se mé předpovědi dostanou k velkým vůdcům a udělají něco, aby se předešlo nejhoršímu,“ sdělil věstec. 

Video  Jaké katastrofy potkají lidstvo v roce 2023 podle baby Vangy  - Videohub
Video se připravuje ...

adam.jacques ( 8. prosince 2023 15:14 )

Další milovník silikonu? 🤣

JanJanJan ( 8. prosince 2023 14:37 )

Je samozřejmě velmi pravděpodobné, že někteří lidé Tvůj stupidní komentář budou brat jako velice vtipnou hlášku. Užij si tu chvilku pocitu že jsi vtipálek

adam.jacques ( 8. prosince 2023 08:59 )

Já předpovídám, že se tenhle "chlapec" již brzy promění v obří tubu silikonu 🤣

Celebrity-chachacha ( 7. prosince 2023 22:00 )

V Austrálii bude hořet buš.

Celebrity-chachacha ( 7. prosince 2023 21:59 )

A 31.12. bude konec
.
.
.
roku.

Zobrazit celou diskusi