Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Američanka (28) se identifikuje jako upírka: Živím se lidskou energií, říká

Autor: štt - 
30. října 2023
22:54

Osmadvacetiletá žena z Ohia o sobě tvrdí, že je opravdovou upírkou. Nosí zásadně stylovou bílou košili a vlající černý plášť. Na ulici ji můžete potkat až po setmění, jelikož sluneční světlo jí údajně nedělá dobře. A s krví to má taky složitější…

Hellen Schweizerová se od dospívání cítila jiná. „Byla jsem příběhy o upírech zcela posedlá,“ vysvětluje pro server The Daily Record. V její knihovně byste našli například všechny tituly od Anne Riceové, jedné z nejslavnějších autorek hororu.

Ještě jako mladá dívka dbala na to, aby její kůže zůstala perleťově bílou. Rty si naopak malovala výrazně červenou rtěnkou. Postupem času si nechala udělat zubní implantáty zvýrazňující její horní špičáky.

Před dvěma lety o sobě začala otevřeně říkat, že je upírkou. Co to pro ni znamená? Netouží žít navěky, ani sát lidem krev. „Živím se pouze jejich energií, kterou z nich cítím,“ říká. Dle jejího názoru nejsou upíři nutně zlí. Dokonce má strach z toho, aby na ostatní takto působila.

Dracula sice vlastnil hrad a přilehlé panství s poddanými, ale v dnešní Americe musejí i upíři pracovat. Hellenina profese je manažerka sociálních sítích. Pomáhá firmám prosadit se na internetu a „vysát“ peníze z cílových zákazníků. Ne nadarmo filosof Karl Marx kdysi použil upíří příměr právě k fungování kapitalismu.

Hellen si dlouho myslela, že jako upírka je sama. Díky TikToku, kde začala pravidelně zveřejňovat svá videa, zjistila, že mnoho dalších lidí se cítí jako ona. Dle dostupných průzkumů se ve Spojených státech se k vampirismu hlásí na pět tisíc lidí. V České republice jich nejspíš také několik máme…

Video  Kulový Blesk: Čarodějnice, feministky a vesničtí burani. Československý Světlonoc rozděluje  - Blesk TV
Video se připravuje ...

sidneyfoster ( 31. října 2023 05:44 )

Upíři umějí létat. Stálo by to za pokus.

Zobrazit celou diskusi