Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Miliardář uspořádal manželce pompézní oslavu: Zazpíval jí Elton John, přišel i Justin Timberlake

Autor: rc - 
22. října 2023
05:00

Velkolepou oslavu připravil miliardář Jimmy Liautaud pro svou manželku Leslie. Desítky hostů se sešly v klubu v americkém městě Nashville, aby oslavenkyni pogratulovaly. Mezi pozvanými byly i slavné celebrity! Dorazil Justin Timberlake, Jessica Biel i zpěvák Elton John. Ten dokonce Leslie k jejímu jubileu zazpíval.

Velké překvapení připravil pro svou milovanou ženu miliardář Jimmy Liautaud. Úspěšný restauratér, který se dostal do žebříčku největších boháčů časopisu Forbes, manželce uspořádal narozeninovou oslavu. Ta se konala v sobotu 14. října v americkém městě Nashville v klubu Twelve Thirty.

Na oslavu pozval nejen její blízké, ale rovněž několik celebrit. Na fotografiích z klubu je vidět Justin Timberlake. Na oslavu přišel i s manželkou Jessicou Bielovou. Ovšem tím seznam prominentních hostů nekončil.

Do Nashvillu zavítal i zpěvák Elton John, který Leslie k narozeninám zazpíval. Klubem zazněly jeho největší hity jako Still Standing, Your Song či Don´t Let The Sun Go Down on Me. Zpěvák, který si podle informací britského deníku Daily Mail účtuje za vystoupení zhruba 23 milionů Kč, pronesl i několik slov. „Doufám, že jsi měla krásné narozeniny, a doufám, že ještě prožiješ mnoho krásných narozenin. Máte úžasnou rodinu a to je podle mne nejdůležitější,“ uvedl v proslovu. „Přeji ti hodně lásky, štěstí a prosperity,“ dodal.

Video  Miliardář Jimmy Liautaud uspořádal manželce velkolepou narozeninovou oslavu. Zahrál jí Elton John.  - instagram/author.leslie.liautaud
Video se připravuje ...

diskutujici ( 22. října 2023 08:21 )

Té zaskočilo už v šatně, když se cpala.

Zobrazit celou diskusi