Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Studentka chtěla polapit prince: Zkusila to jako Popelka!

Autor: rc - 
21. října 2023
11:43

Dánský princ Christian je jedním z nejžádanějších mladíků v Evropě. Minulý týden se ku příležitosti jeho osmnáctých narozenin konala galavečeře v paláci Christansborg a mezi hosty nechybělo mnoho krásných slečen. Jednou z nich byla i Anne-Sofie Tørnsø Olesenová (18), která se rozhodla prince polapit. Inspirovala se populární pohádkou o Popelce a v paláci ztratila svůj „střevíček“. Ovšem místo srdce šarmantního prince se stala senzací na sociálních sítích.

Dánská královská rodina v minulém týdnu hostila v paláci Christiansborg galavečeři. Princ Christian slavil významné jubileum – osmnácté narozeniny. Mezi smetánku se dostala i herečka Anne-Sofie, která se britskému deníku Daily Mail svěřila, že svou pozvánku vyhrála v tombole. „Vyhrála jsem pozvánku v tombole,“ prozradila dívka s tím, že se rozhodla, že upoutá pozornost oslavence.

Moderní Popelka

Na oslavu dorazila v průsvitných černých šatech a setkala se dokonce s dánskou královnou Markétou II., korunním princem Frederikem a dokonce i se samotným Christianem, s nímž prohodila pár slov. „Vlastně si nepamatuji, na co jsem se ptala, protože jsem byla hrozně zmatená,“ řekla osmnáctiletá studentka s tím, že se nakonec rozhodla k nečekanému kroku. Inspirovala se oblíbenou dětskou pohádkou, aby upoutala princovu pozornost.

„Měl to být pohádkový konec à la Popelka,“ řekla Anne-Sofie, která v zámku „nedopatřením“ ztratila svou botu. Doufala, že ji najde princ a osobně jí střevíček vrátí.  „Sama jsem si myslela, že je to trochu legrační, předtím jsem o tom mluvila s rodinou a přáteli a oni souhlasili, že bych to měla udělat. Je to šance, kterou už nedostaneš,“ dodala.

Senzace na sítích

Ovšem „Popelčin střevíček“ našli zaměstnanci a princ je požádal, aby botu vyfotili a dali výzvu na sociální sítě. „Je to Popelka, která včera zapomněla botu?“ napsali představitelé paláce na instagram. „Tato osamělá bota na podpatku zůstala v paláci Christiansborg,“ stojí dál v příspěvku s tím, ať se majitelka neváhá ozvat. Snímek boty začal kolovat po sítích a začal „lov na Popelku“.

„Ne, ne, musíte poslat prince Christiana ven, aby to vyzkoušel na všech pozvaných dívkách v království,“ vtipkovala uživatelka v komentářích pod fotkou. „Myslím, že Christian by měl jít ven a podívat se, komu ta bota sedí. Představte si, kdyby to byla skutečná love story,“ dodala další. „Princ Christian má teď před sebou spoustu práce, aby vyzkoušel botu každé dámě v království,“ napsala další romantická duše.

Video  Krutá dětství kraleviců. Šikana i surová chůva  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi