Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Máma se poranila při bowlingu: Dostala sepsi a málem zemřela!

Autor: rc - 
3. října 2023
21:27

Na bowling se svým přítelem vyrazila maminka Nakita Hardenová z britského Norfolku. Oblíbená hra se jí ale málem stala osudnou. Třiatřicetiletá žena se poranila o bowlingovou kouli. Poté, co dorazila domů, jí nebylo dobře. Dostala sepsi a nakonec skončila v nemocnici, kde musela podstoupit operaci.

Rodačka z Norfolku si vyrazila se svým přítelem na bowling. Nakita, která vychovává dvě děti, si užívala zábavný večer. Ovšem ve chvíli, kdy házela bowlingovou koulí, se o její vnitřní stranu poranila na palci. Z drobného zranění si nedělala hlavu, ale poté, co dorazila následně domů, se necítila dobře. Rána ji bolela. Její přítel Jordan ji upozornil, že má na paži drobné červené tečky, což by mohlo být příznakem počínající sepse.

„Byla jsem unavená a chtělo se mi spát. Řekl: no, pokud to bude horší, budeš muset do nemocnice, protože by to mohla být sepse a já si říkala: cože?“ uvedla Nakita pro britský deník Daily Mail. „Jordan mi vysvětlil, že četl na internetu článek o tom, že existuje červená čára, která se vytvoří, pokud jde o otravu krve,“ dodala. Její stav se zhoršoval. Večer nemohla spát a probudila se žíznivá. Nemohla ani vyjít schody. Nakonec s přítelem vyrazili do nemocnice.

Lékař ji oznámil, že jí nasadí antibiotika a musí podstoupit operaci. „Budeme vám muset vyndat infekci z palce a doufejme, že nebude nutná amputace,“ řekl jí prý tehdy. „Mám dvě děti. Honilo se mi hlavou. Říkala jsem si: Co když je už neuvidím?“ svěřila se s tím, že operace nakonec dopadla dobře.

Video  Odborník o kopřivce: Jak se léčí a rozeznáme ji od jiné vyrážky?  - Videoredakce ženských webů
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi