Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dramatický porod náctileté maminky: Netušila, že je těhotná, dokud z ní netrčela dětská noha!

Autor: rc - 
3. října 2023
20:22

Náctiletá maminka Faye Whiteová neměla tušení, že je těhotná. Měla pravidelnou menstruaci a všechny těhotenské testy, které si dělala, vyšly negativně. Rodačka z anglického města Braintree si myslela, že trpí zánětem močových cest, ovšem ve skutečnosti jí praskla voda. Ve chvíli, kdy její tchyně viděla, že z ní visí malá nožička, si uvědomila, že rodí.

Devatenáctiletá Faye se svým přítelem Aidanem vychovávala již dvě děti, a netušila, že do rodiny brzy přibude další přírůstek. Ačkoliv měla náctiletá maminka za sebou už dvě těhotenství, až do samého porodu netušila, že je znovu těhotná. Nic nenasvědčovalo tomu, že by čekala dítě. Faye se svěřila britskému deníku Daily Mail, že si během šesti měsíců dělala šest těhotenských testů, ovšem všechny vyšly negativně. Dokonce měla i menstruaci a měla ploché bříško. V průběhu těhotenství proto flámovala. Pila alkohol na večírcích, kouřila a s dětmi si užívala zábavu na skákacím hradu.

6. května letošního roku zničehonic začala rodit. Faye si prý myslela, že dostala zánět močových cest, ovšem pak jí praskla voda. „Asi o dvacet minut později začaly kontrakce a po dvou předchozích porodech jsem samozřejmě věděla, že se jedná o kontrakce. Zavolala jsem své mámě a řekla: musím do nemocnice, mám bolesti. Byla jsem v šoku. Jediné na co jsem se zmohla, byl křik. Byla jsem tak zmatená. Šla jsem na záchod, protože jsem cítila šílený tlak,“ uvedla Faye s tím, že ze záchodu šla zpátky do ložnice.

„Moje tchyně říkala, že viděla vidící nohu,“ popsala dramatický porod. Porod prý šel rychle a holčička Luna-Grace byla na světě do dvou hodin. Narodila se ve 37. týdnu těhotenství. Luna utrpěla při porodu mírné poranění mozku a tak musela být převezena na jednotku intenzivní péče. O deset dní později byla ale propuštěna do domácí péče a vede se jí dobře.

Video  Rizikové těhotenství: Musí ho žena "odležet"?  - Videoredakce ženských webů
Video se připravuje ...

kaonkl ( 8. října 2023 14:39 )

Moment.. Je náctiletá, o tomhle těhotenství prý nevěděla, ale když to začalo, tak "po dvou předchozích porodech jsem samozřejmě věděla, že jde o kontrakce". Takže náctiletá a porodila již po třetí??

Celebrity-chachacha ( 8. října 2023 09:03 )

Další blbka pastvou pro bulvár.

Uživatel_5505959 ( 6. října 2023 13:01 )

blesk samá rakovina a hnus. poraďte jak ho na počítači zrušit

Eva HÁDĚ ( 5. října 2023 15:50 )

Na te fotce je jeji manzel? 🙈

RASPUTIN ( 5. října 2023 06:36 )

No původně prý myslela, že jí roste třetí noha

Zobrazit celou diskusi