Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Růžový palác je na prodej: Barbie vilka za 25 mega!

Autor: rc - 
13. září 2023
17:34

Barbie domeček v životní velikosti je na prodej. Růžová tematická vilka, která se nachází v americkém státě Wisconsin, je k mání za zhruba 25,2 milionu Kč. Růžový domek disponuje soukromým kinem, bazénem, vířivkou a apartmánem pro Kena. 

Barbie domek v životní velikosti leží ve městě Hudson v americkém státě Wisconsin. Růžová vilka, která byla postavena v roce 1990, má sedm ložnic a čtyři koupelny. Majitel si navíc může užít kino v pohodlí doma, zaplavat si v soukromém bazénu a užít si vířivku. K domu náleží garáž, kde je stání pro dvě auta.  

Interiéru domu vévodí růžová. Jakmile vstoupíte dovnitř, přivítá vás růžové schodiště. Růžová je jídelna i krb, nad nímž je nápis: „Zámek Barbie“. „Tenhle snový růžový palác je snem každé dívky,“ uvádí realitní kancelář s tím, že prý je ideální volbou pro rodinu, anebo ho lze pronajímat v rámci Airbnb.

Prodat se jej rozhodla majitelka Brooke Fleetwoodová. Maminka dvou dětí a influencerka pro britský deník Daily Mail přiznala, že je posedlá růžovou. Navíc dodala, že domek často pronajímala na rozlučky se svobodou.

Video  Barbie s Downovým syndromem z řady Fashionistas 
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi