Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Skryté kamery, falešná zrcadla a tajné patro: Turistky zažily nejhorší noc života v pronajaté vile

Autor: štt - 
29. srpna 2023
19:01

Skupina Američanek si chtěla pořádně užít rozlučku se svobodou. Mladé ženy si proto pronajaly luxusní vilu na kalifornském pobřeží. Když dorazily na místo, šly sídlo prošmejdit. Nejdříve je zarazilo množství kamer rozmístěných na pozemku. Pocit, že je někdo po celou dobu sleduje, se potvrdil, když našly ukryté dveře vedoucí do dalšího patra…

Po sociálních sítích kolují různá videa, v nichž lidé upozorňují na různé nesrovnalosti, kterých je třeba si všímat, když se ubytujete v bytě inzerovaném přes aplikaci Airbnb. Máte si dát pozor na falešná zrcadla či skryté kamery ve sprchách. Podobné historky byly i námětem pro oceňovaný horor Barbar uvedený loni v září. I příběh Alexy a jejích kamarádek by mohl inspirovat filmaře k natočení nervy drásajícímu snímku.

Mladé ženy chtěly oslavit rozlučku se svobodou ve velkém stylu. Na internetu je zaujal výhodný inzerát. Neznámá žena přes oblíbenou aplikaci nabízel k pronájmu svou vilu s bazénem a vířivkou. Družičky neváhaly ani minutu a dům, nacházející se v blízkosti slunné pláže, ihned zamluvili. Všechny se nemohly dočkat, jak si party společně užijí.

Video  Skupina Američanek zažila svou nejhorší noc v airbnb vile.  - Tik Tok
Video se připravuje ...

Lokalita byla přesně taková, jakou si vysnily. Ihned otevřely víno a šly vše řádně prošmejdit. Brzy si uvědomily, že je na pozemku poměrně dost bezpečnostních kamer, ale nevěnovaly jim přílišnou pozornost. Proč by si takovou malicherností kazily náladu. Po chvíli objevily tajné dveře vedoucí do dalšího poschodí. Jenže dům dle popisu měl být přízemní bungalov, jak uvedla Alexa na svém Tik Toku.

Patro nakonec neprozkoumaly. Stres šly zahnat do vířivky. Teplá voda a vypité víno jim dalo zapomenout, že s domem není něco v pořádku. Když zapadlo slunce, rozdělaly si oheň a v jeho okolí klábosily. Najednou se však ve střešním okně rozsvítila žárovka a světlo ozářilo tvář neznámého muže, který hleděl přímo na ně.

Ihned zavolaly policii, která kontaktovala majitelku nemovitosti. Ta, jak se ukázalo, se rovněž nacházela v patře. Omluvila se, že poskytla špatný popis nemovitosti, ale že v patře bydlí se svým partnerem.

Jak policie proti pronajímatelům zasáhla, Alex ve videu nerozebírá. Pouze uvedla, že společnost Airbnb účet zablokovala a dívkám slíbila vyplatit tučnou kompenzaci. Všechny sledující dále varovala, aby si na podobné nabídky dávali pozor a po příjezdu si ubytování vždy pečlivě prošli. I vám se může stát, že zrcadlo v koupelně není pouze zrcadlem.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi