Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Pohřebák šokoval svět: Prásknul, co se stane s prsními implantáty po smrti ženy!

Autor: rc - 
26. července 2023
20:37

Poprask na sociální síti TikTok způsobil pracovník pohřební služby Gerald Ledford z amerického Arkansasu. Jeden z jeho fanoušků se ho zeptal, co se stane s prsními implantáty po smrti člověka? Ledford neváhal a ve videu na sociální síti zvědavci odpověděl. Tohle možná mnozí nečekali...

Gerald Ledford z Arkansasu je zaměstnancem pohřební služby a navíc je populárním TikTokerem. Na sociální síti jej sledují miliony fanoušků. „Vidím mrtvé lidi,“ stojí v jeho popisku profilu. Jde o hlášku z kultovního filmu Šestý smysl.

Velký zájem vzbudilo obzvlášť jeho video, v němž odpovídá fanouškovi na otázku, copak se stane s prsními implantáty po smrti člověka. „Pokud má žena prsní implantáty, jsou odstraněny, nebo se tělo rozloží a stane se z něj kostra s falešnými prsy?“ ptá se zvědavec.

Ledford neváhal a na otázku zareagoval: „Jsou tvoje – koupil sis je ty, nebo ti je někdo koupil. Bereš si je do hrobu.“ Navíc dodal, že umělé implantáty se s tělem nerozloží. „Vaše falešná prsa zůstanou stejná a kůže se kolem nich stáhne a nakonec se rozloží,“ popsal Ledford.

Některé ženy, které mají prsní implantáty, neváhaly a video okomentovaly. „Zaplatila jsem za ně slušné peníze, jsem ráda, že se mnou zůstanou,“ psala jedna z žen. „Jediná věc, kterou si beru do hrobu. Za to ty peníze stály,“ vtipkuje další.

Video  Žena měla v těle plesnivý implantát  - Tiktok: melissalima713
Video se připravuje ...

Gemino Gemello ( 9. srpna 2023 12:09 )

To je zase blábol🙈

Pipina Královská ( 31. července 2023 12:14 )

👍🤣

Zobrazit celou diskusi