Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Krásná právnička (35) prosí o pomoc při hledání manžela: Dohazovači nabízí přes sto tisíc korun!

Autor: rc - 
15. července 2023
19:57

Je krásná a úspěšná, ale přesto si Eve Tilleyová-Coulsonová (35) nemůže najít partnera. Rozhodla se proto o pomoc požádat své fanoušky na sociální síti. Tomu, kdo jí pomůže najít ženicha, vyplatí víc než sto tisíc korun!

Blondýnka pracuje v americkém Los Angeles jako právnička. V pracovním životě se jí daří, ale v lásce nikoliv. „Jsem single už asi pět let,“ uvedla pro americký deník New York Post s tím, že nemůže najít nikoho, kdo by měl zájem o dlouhodobý vztah. Na sociálních sítích má Eve velkou základnu fanoušků, na něž se nakonec rozhodla obrátit.

„Svým přátelům jsem řekla, že jim zaplatím 5 tisíc dolarů (cca 107 tisíc Kč, pozn. red.), pokud mě představí mému manželovi. A napadlo mě, proč nabídku nedat na TikTok?,“ uvedla s tím, že nakonec výzvu skutečně sdílela. „Pokud mě představíte mému manželovi a já si ho vezmu, dám vám 5 tisíc amerických dolarů,“ přislíbila.

Od té doby její nabídku vidělo víc než 321 milionů lidí a už se jí prý několik lidí ozvalo.  Zatím ale na žádném rande nebyla. Samozřejmě obrovskou částku nevyplatí jen tak někomu. „Dostanete 5 tisíc dolarů, jakmile bude podepsán oddací list,“ uvedla. Ráda by, aby byl její manžel ve věku od 27 do 40 let. Musí být vysoký, mít smysl pro humor, sport a rád děti. „Když mi pomůžeš se s ním setkat, peníze jsou tvoje,“ uzavřela.

 

Video  Influencerka Sofi Maureová si vzala samu sebe.  - tiktok/sofimaure07
Video se připravuje ...

Kristýna Fla ( 16. července 2023 16:07 )

To je nadpis, jak kdyby ho pohřešovala.

Zobrazit celou diskusi