Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Bizár v chorvatském Splitu: Nákladní auto projíždělo středem přeplněné pláže

Autor: jel - 
22. července 2023
05:00

Na sociálních sítích se objevilo bizarní video z chorvatského Splitu. Nákladní auto tam projíždělo přímo středem turisticky oblíbené pláže Bačvice. Překvapení turisté si sbírali věci a klidili se mu z cesty.

Jen těžko uvěřitelná scéna se odehrála na nejznámější splitské pláži v jedenáct hodin dopoledne. Tedy v době, kdy je u moře nejvíce lidí, kteří se opalují a koupou. Přesně v ten moment však začal přímo středem pláže projíždět velký nákladní vůz.

Video  Nákladní auto ve Splitu projíždělo na pláži přímo mezi opalujícími se turisty!  - Twitter
Video se připravuje ...

Na videu je vidět, jak se auto musí občas zastavit a počkat, až se mu opalující se lidé odklidí z cesty. Překvapení turisté si rychle sbírají své věci a odchází stranou.

Nákladní vůz má na korbě naložené větve. Jak upozornila Slobodna Dalmacija, auto patří firmě Parkovi i nasadi. Ta měla za úkol upravit porost pod hotelem Ville Harmony, který se nachází přímo u pláže. „Naši dělníci začali pracovat na Bačvici kolem páté ráno. Zdrželi se, aby práce dokončili a nemuseli se vracet zítra. Jiná cesta než přes pláž z místa nevede,“ řekl webu ředitel firmy Parkovi i nasadi Siniša Gašparević. Ten se zároveň koupajícím omluvil za způsobné komplikace.

Blesk kalkulačka - chystáte se na dovolenou?

 

dynaty ( 22. července 2023 09:58 )

pravda

ctenar09 ( 22. července 2023 09:17 )

A kdyby neustoupili a navíc zavolali policii ? Dopadlo by to tak, že flastr dostane turista, že...

Jiří Zvěřina ( 22. července 2023 08:46 )

Vypatlaní Chorvati....

Zobrazit celou diskusi