Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Milovníci mořských plodů pozor: Jak se vyrábí krabí tyčinky? Tohle video vám zkazí chuť!

Autor: fik - 
17. července 2023
05:00

Krabí tyčinky jsou pro některé milovníky rybích výrobků základní potravina, avšak poté, co továrna v Thajsku sdílela na sociálních sítích video z výrobního procesu této lahůdky, se mnozí zapřísahali, že už je nikdy jíst nebudou. 

Největší továrna na výrobu krabích tyčinek na světě, která se nachází v Thajsku, ročně vyrobí až 40 000 tun krabích tyčinek. Nedávno však na sociálních sítích sdíleli video, na kterém ukazují výrobní proces krabích tyčinek, a tím mohou toto vysoké číslo značně ovlivnit!

Celý proces začíná drcením bloků zmrzlého rybího masa. Vzniklá šedá pasta podobná betonu se následně smíchá s ledem, rostlinnými oleji a cukrem. Poté se šedá hmota vytvaruje do proužků a obarví se na požadovanou barvu. Krabí tyčinky se v této formě už jen zabalí, zmrazí a míří do regálů supermarketů. 

„Kdyby název neuváděl, že vyrábí krabí tyčinky nebo vlastně jakýkoli druh jídla, dostal bych se na 1:38, než bych si uvědomil, že nevyrábějí nějaký průmyslový stavební materiál,“ vyjádřil se k videu muž, který byl obsahem videa značně znepokojen. 

Další muž krabí tyčinky po zhlédnutí videa označil za rybí párek v rohlíku, sdělil deník The Sun. Veřejnost také podle všeho znepokojuje, že jediná složka, která se ve videu dala identifikovat, byl led. 

 

Video  Továrna na krabí tyčinky šokovala výrobním procesem těchto pochutin!  - Reddit
Video se připravuje ...

sucha.b ( 17. července 2023 06:50 )

Video nenalezeno,ale to se pri pondelku dalo cekat.

Pipina Královská ( 17. července 2023 05:40 )

To video je kde 🤷‍♀️

Zobrazit celou diskusi