Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chování turistky šokovalo uživatele sociální sítě: Pózovala s úsměvem na kolejích smrti v Osvětimi!

Autor: rc - 
22. dubna 2023
16:01

Uživatelé sociální sítě Twitter jsou v naprostém šoku z chování turistky, která navštívila bývalý koncentrační tábor Osvětim-Březinka. Turistka se posadila na koleje, po nichž přijížděly statisíce lidí na smrt, usmívala se a pózovala před foťákem jako modelka!

„Dnes jsem zažila snad nejhrůznější okamžik ve svém životě,“ napsala na sociální síť Maria a přidala k němu fotografii, kterou zachytila při návštěvě bývalého koncentračního tábora v Polsku Osvětim-Březinka. Ve chvíli, kdy snímek publikovala na sociální síti, spustil se poprask.

Na fotografii je vidět turistka ve flanelové košili, která sedí na kolejích vedoucích k bráně bývalého koncentračního tábora, v němž zemřely statisíce nevinných lidí, pózuje jako modelka a usmívá se! Kolem ní prochází turisté, kteří na ni udiveně koukají.  

Příspěvek na Twitteru viděly miliony lidí. „Šílený. Ví vůbec, kde vlastně jsou?“ reagoval na fotografii jeden z uživatelů. „Každý dospělý jedinec na tomhle světě přesně ví, co tyhle koleje a ta brána představují,“ píše jiný komentující. „Naprosté odtržení od reality. To je jediné vysvětlení,“ uvedla Maria. Na snímek zareagovalo i muzeum, které napsalo: „Při příchodu do Muzea v Osvětimi by návštěvníci měli mít na paměti, že vstupují do autentického místa bývalého tábora, kde bylo zavražděno přes jeden milion lidí. Respektujte jejich památku.“

Video  Anděl smrti: Josef Mengele a jeho sadistické experimenty  - Videohub
Video se připravuje ...

Vaclav Vinduska ( 24. dubna 2023 09:51 )

Lide zapomeli co byl Nemec za dobytek.

bullshit ( 23. dubna 2023 18:33 )

Demontáž začala v mohutné fázi už před deseti léty za vlády trojdemolice, už Ti paměť neslouží, starče

milan1203 ( 23. dubna 2023 07:57 )

Potrestat aspon na 10let tvdeho žalaře

stařec ( 23. dubna 2023 07:49 )

Mě nešokuje slečna co si odpočine na koleji,mě šokují gauneři kteří nám vládnou a demontují naši zemi!!! To jsou zločinci,ne to děvče!!

Vanility ( 22. dubna 2023 17:27 )

To je blbka 🙈

Zobrazit celou diskusi