Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Falešná Maddie se v minulosti vydávala za další pohřešované dívky? McCannovým poslala dlouhou omluvu

Autor: jel - 
15. dubna 2023
18:33

Polka Julia Wendellová (21) v minulých měsících vzbudila pořádné pozdvižení. Tvrdila totiž, že si myslí, že je pohřešovaná Maddie McCannová. Dívenka, která zmizela v roce 2007. Testy DNA ale prokázaly, že rozhodně nemůže být dcerou McCannových. Julia se rodině omluvila. Zároveň vyšlo najevo, že se v minulosti vydávala i za další zmizelé dívky.

Šokující tvrzení mladé Polky zaplnilo v minulých měsících titulky novin po celém světě a mladá žena se objevila dokonce v populární americké televizní show. Julia si založila instagramový účet s názvem „IamMadeleineMcCann“ (v překladu Jsem Madeleine McCannová, pozn. red.), kde tvrdila, že se domnívá, že je pohřešovaná holčička.

Juliini rodiče opakovaně tvrdili, že dívka vše dělá jen proto, aby se zviditelnila.Dodali, že dívka je plnoletá, nežije s nimi, je údajně nemocná a odmítá léčbu. Ze situace jsou prý zdrceni.Testy DNA nakonec prokázaly, že Julia je stoprocentní Polka, a proto nemůže být dcerou McCannových.

Britský deník Daily Mail navíc odhalil, že mladá Polka se měla v minulosti vydávat i za další pohřešované dívky.

Týden po tomto odhalení poslala Julia rodině malé Maddie 17stránkovou omluvu. „Neměla jsem v úmyslu komukoli způsobit smutek nebo jiné další negativní emoce, zvláště ne McCannovým,“ uvedla v omluvě mladá žena. Bizarně však dodala, že nikdy netvrdila, že pohřešovanou holčičkou je. Uvedla, že své jméno na istagramu použla jako otázku, zda je Maddie a ne přímo, že je Maddie. „Takže je to moje chyba, mým cílem však bylo zjistit, kdo jsem a co se stalo v mé minulosti,“ dodala.

Julii pomáhala soukromá detektivka Fia Johanssonová. Po prokázání, že Polka není Maddie, se obě ženy rozešly ve zlém.

Video  Žena ve videu vysvětluje svůj příběh.  - TikTok
Video se připravuje ...

trintin ( 16. dubna 2023 09:00 )

Kdo zná Poláky, ten dobře ví, že "Polak zawsze oszukuje".

Zobrazit celou diskusi