Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Divoká hádka v letadle: Stevard a letuška po roztržce vystoupili!

Autor: rc - 
25. března 2023
14:52

Let z kalifornského Los Angeles do texaského Houstonu obvykle trvá něco málo přes tři hodiny, ovšem pro pasažéry společnosti SkyWest se pořádně prodloužil. Letadlo uvázlo dvě hodiny na ranveji kvůli divoké hádce palubního personálu! Stevard a letuška se nepohodli kvůli otázce, zdali se jeden z pasažérů může přemístit na jiné sedadlo. Nakonec oba dva letadlo opustili!

Začalo to jednoduchou a neškodnou otázkou a skončilo pořádným dramatem! Let společnosti SkyWest v úterý nabral dvouhodinového zpoždění kvůli neshodě mezi palubním personálem. Namířeno měl mít letoun z letiště v Los Angeles do Houstonu v Texasu.

Divoká hádka

Hádku mezi stevardem a jinou letuškou zachytila na kameru svého telefonu moderátorka Ashley Brewerová a následně video publikovala na svém TikToku. Video po zveřejnění rychle začalo kolovat po sociálních sítích. Nicméně moderátorka jej nakonec ze svého účtu smazala.

Změna sedadla

Jak uvedla pro britský deník Daily Mail, roztržka mezi personálem začala ve chvíli, kdy se jeden z cestujících první třídy zeptal, zdali si může vyměnit sedadla. Stevard souhlasil, ovšem proti byla letuška, která údajně řekla, že je to proti zásadám letecké společnosti. Cestující si mohou změnit sedadla nejdéle 72 hodin před odletem.

Čekání na nový personál

Stevard začal na svou kolegyni křičet a ta nakonec propukla v pláč. „Pořád se hádali a chodili uličkou tam a zpět,“ popsala moderátorka. Situace nadále eskalovala a stevard nakonec utekl z letadla. Na jeho místo přišel nový člen posádky, ovšem tím se situace nevyřešila. Nakonec o hodinu později letadlo opustila i letuška. „Tak jsme seděli a čekali a čekali a čekali,“ uzavřela moderátorka.

Video  Na Slovensku spadlo letadlo z Česka: 4 lidé zemřeli!  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi