Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Česká fotomodelka Klara Lima šokovala životním příběhem: Za plastiky utratila více než 22 milionů

Autor: jel - 
23. února 2023
08:28

Klara Lima (31) žijící v americkém Miami pochází z České republiky. V minulosti bojovala s anorexií i závislostí na drogách, ke které se dostala po smrti rodičů. V současné době se živí jako fotomodelka a miluje plastické operace. Zaplatila za ně už v přepočtu více než dvacet milionů korun.

Život Klary Limy poznamenala tragická letecká nehoda. Letadlo mířící z Hradce Králové do Kyjeva kvůli chybě havarovalo, na palubě zemřelo pět lidí, mezi kterými byli i Klařini rodiče. S jejich smrtí se těžce vyrovnávala. Prošla si drogovým obdobím, bojovala s poruchou příjmu potravy a natočila několik filmů pro dospělé.

Její velkou vášní jsou plastické operace. První podstoupila už v devatenácti letech. V současné době za tyto zkrášlovací procedury utratila podle webu Daily Star už milion dolarů, tedy více než dvacet dva milionů korun.

Klara považuje plastické operace za způsob uměleckého vyjádření. „Vždy mě bavilo umění a experimentování se vzhledem,“ uvedla s tím, že podstoupila celkem osm operací, co se ale týče botoxu a výplní obličeje, nepamatuje si vše.

Nechala si také upravit pozadí a podstoupila několik operací prsou, která mají nyní velikost 75I. Uvedla také, že lidé vidí pouze život v přepychu, jaký v Miami má, ve skutečnosti ale hodně dře, aby se rozvíjela.

„Mám ráda proměny. Líbí se mi být lepší. Nechtěla jsem vypadat jako průměrná Evropanka ani jako krásná Evropanka. Chtěl jsem vypadat tak, jak vypadám teď,“ sdělila.

V minulosti Klara Lima poskytla Blesku rozhovor o svém životě, na který se můžete podívat na následujícím videu.

Video  Rapperka a milionářka Klara Lima (28): 7 plastik, drogy, anorexie a životní peklo!  - Markéta Reinischová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

 

Květa Dobrovolná ( 26. února 2023 15:31 )

jo na to si vydělala rukama nebo u pásu kde byla fronta nadržených chlapů

Gretka ( 23. února 2023 11:45 )

Když na to má tak ať jí ŕežou

hejhej ( 23. února 2023 11:18 )

Utratit více jak 22 milionů, aby vypadala jako zrůda.

picoda ( 23. února 2023 10:44 )

Tak to je celkove hnus ... to tetovani je hrozne brrrr

PetrSP7 ( 23. února 2023 09:51 )

OK, "zažila si své, jestli je šťastná a spokojená", tak ať se nám necpe do veřejného prostoru se svými moudry a žije si svůj P a pokérovaný život... pokud ne, tak naopak my máme právo vyjádřit, co si o káče nepěkného myslíme.🤮

Zobrazit celou diskusi